Silicat de calciu

Filtreaza produse:
  • Grosime sistem
  • Tip produs
  • Producator
  • Cantitate/Pachet
Grosime sistem
Tip produs
Producator
Cantitate/Pachet
Reseteaza formularul de cautare

Placile din silicat de calciu Alego - ideale pentru montajul semineelor si sobelor pe lemne!

 

 

Atunci cand decizi achizitionarea unui sistem termic pentru caminul tau care sa genereze necesarul de caldura intr-un mod corespunzator si sigur, felul in care este realizat montajul acestuia reprezinta o componenta esentiala! Astfel, trebuie sa te asiguri ca apelezi la o persoana specializata si cu expertiza dovedita in acest domeniu, dar de asemenea ca se utilizeaza materiale de calitate superioara si care asigura buna functionare a dispozitivului!

Prin urmare, iti prezentam un sistem montaj semineu care prezinta o eficienta ridicata si garanteaza siguranta in procesul de montare, si anume placile din silicat de calciu marca Alego! Acestea reprezinta o solutie optima in ceea ce priveste montajul unei game variate de sisteme de incalzire cum ar fi semineele, sobele pe lemne, dar au un rol esential si in izolarea altor zone care sunt supuse unor temperaturi inalte de lucru (de pana la 1000 ℃)! Au fost de asemenea proiectate pentru a dovedi o rezistenta mecanica ridicata, comparativ cu alte produse regasite pe piata termicelor. Modul in care sunt fabricare presupune turnare si presare in mod individual a fiecarei placi, fapt ce determina o suprafata neteda si curata. 

Datorita specificatiilor esentiale pe care le prezinta, placile din silicat profesionale devin componente vitale in procesul de constructie si izolare a dispozitivelor de incalzire precum seminee, pentru termoizolarea cuptoarelor, sobelor, cosurilor de fum sau oricare alte componente ce trebuie sa prezinte durabilitate la temperaturi ridicate. Nici debitarea placilor nu necesita o tehnica avansata, aceasta putand fi realizata cu ajutorul unui cutter, fierastrau de mana sau oricarei alte unelte de taiat.

Deoarece atunci cand vorbim de placi de silicat din gama produselor profesionale nu putem pierde din vedere gama de beneficii pe care o prezinta, mai jos poti descoperi cele mai importante avantaje si contributia pe care aceastea o au in montajul sau izolarea diferitelor sisteme termice!

 

BENEFICIILE PLACILOR DIN SILICAT DE CALCIU ALEGO

 

 

Dispun de parametrii tehnici optimi, fiind utilizate de specialisti in domeniul termic si fiind recunoscute ca o metoda avansata pe piata sistemelor de incalzire;
Ofera o greutare redusa, stabilitate ridicata si sanse minime de dilatare;
Prezinta beneficii cu vedere la mediul inconjurator, oferind o alternativa sustenabila! Astfel, fiind atestate 100%  ecologic, acestea nu afecteaza in mod negativ nici sanatatea locuitorilor;
Ofera posibilitate de fixare cu ajutorul unor adezivi sau suruburi, fapt ce faciliteaza procesul de montare; 
Vin intr-o paleta larga de dimensiuni, corespunzatoare oricarui tip de semineu;
Dau dovada de un nivel ridicat de rezistenta termica, fapt determinat de materialele inflamabile si neinflamabile utilizate in proiectarea peretilor si care elimina riscul izbucnirii unui incendiu;
Nu prezinta riscul aprinderii, sunt insolubile si ofera posibilitate de taiere atat cand sunt uscate, cat si atunci cand prezinta umiditate;
Ofera optiune de utilizare si in cazul suprafetei exterioare a semineului, in scopul fixarii unor elemente de design cu ajutorul unor adezivi si suruburi proiectate special pentru peretele uscat.
Asadar, optand pentru placile din silicat de calciu ecologice, neinflamabile si care vin cu garantia unei rezistente mecanice ridicate, diferit de alte tipuri de produse regasite pe piata termica, ai siguranta unui montaj profesional al semineului sau sobei si realizat ca la carte! Poti opta pentru varianta potrivita din multimea de dimensiuni si grosimi, astfel incat sa asiguri constructia corespunzatoare a peretilor de semineu, izolarea semineului sau a hornului, beneficiind de transport asigurat oriunde pe teritoriul Romaniei!