Materiale montaj

Pentru ca un semineu sa functioneze la parametri ideali, asa cum a fost conceput, e important ca montajul acestuia sa fie realizat doar cu materiale profesioniste, in fiecare etapa de constructie.

 

Alego iti pune la dispozitie toate materialele de montaj necesare pentru constructia unui semineu, a unei sobe sau a altei surse termice, pe drept sau pe colt, indiferent de proiectul pe care il doresti finalizat.

 

 

 

 

Tot ceea ce trebuie sa faca clientul este sa se hotarasca asupra locului de amplasare a focarului sau a dispozitivului de incalzire, conform schitei de montaj, iar noi iti oferim restul materialelor de care ai nevoie:

 

  • Elemente si componente de ventilatie, care contribuie la montajul unui semineu functional in privinta circulatiei aerului, prin cosul de fum si  tubulatura, cu ajutorul ventilatoarelor profesioniste si ale componentelor adiacente;

 

 

 

 

  • Diverse tubulaturi si burlane pentru conectarea sursei termice la canalul de evacuare, precum si radiatoare si recuperatoare de caldura, care se pot lega la un boiler de apa;

 

 

 

 

  • Materiale izolatoare si placi de constructie termorezistente din silicat de calciu, precum si placi de vermiculita pentru placarea interioara a focarelor, fiind deosebit de importante pentru eficienta termica a semineului;

 

 

 

 

  • Rame pentru focare, ideale pentru seminee drepte, tip turn sau seminee pe colt, cu deschidere standard sau verticala, fiind deosebit de aspectuoase.

 

 

 

 

  • Palarii pentru cosurile de fum si palarii antivant, care fac parte din schita elementelor de montaj de design al semineului si sobelor pe lemne.

 

 

 

 

  • Grile de aerisire semineu, care se monteaza tot la finalul lucrarii, in etapa de finisaje. Aceastea au atat functie estetica (potrivindu-se semineelor clasice, rustice sau moderne, elegante), cat si functionala, contribuind la distribuirea aerului cald in incaperi.

 

 

 

 

  • Suporti pentru sustinerea semineului, brauri din lemn, portale de acoperire frontala si alte elemente de structura sau de finisaj.

 

 

 

 

  • Mortar refractar si adeziv termorezistent special pentru lipirea placilor de silicat si pentru un montaj semineu profesionist si complet.