Cosuri de fum de inox

 

USOR SI RAPID DE MONTAT

Cosul de fum reprezinta cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a locuintei, de aceea gama de cosuri de fum din inox comercializata de noi prezinta un nivel ridicat de performanta, cu aplicabilitatea mare si eficienta maxima. 

Aceste sisteme din inox sunt surse ideale de racordare a dispozitivelor termice, deoarece beneficiaza de usurinta si rapiditate in montaj si la manipulare, conform greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta cu care sunt echipate de catre producator. 

Va punem la dispozitie o gama larga de hornuri realizate de catre branduri si producatori cu renume european, pentru ca clientul sa beneficieze de cele mai bune, sigure si calitative cosuri de fum din inox din domeniu!

Toate kiturile noastre pot fi configurate in diferite moduri, avand chiar si posibilitatea de deviere a traseului de fum, astfel acestea pot fi amplasate in locuri unde cosurile de fum traditionale zidite nu pot fi montate. 

 
 

 

 

 

DESIGN  MODERN SI CONTEMPORAN

Gama larga ce cuprinde kit si cosuri de fum vopsite la exterior cu negru si un design modern, iar la cererea clientului se pot comanda si pe alte culori, si poti alege dintr-o varietate de diametre.


 

 

 

 

 

 

 

HORNURILE DIN INOX DISPUN DE TEHNOLOGIE AVANSATA

Tehnologie avansata de fabricare cu otel inoxidabil special, avand o aplicabilitate mare de acoperire, putand fi folosite si la case private dar si in domeniul industrial - si pot fi amplasate acolo unde alte sisteme de cosuri de fum nu pot fi amplasate.

 
 
 
 
 

 

PRETURI ACCESIBILE PENTRU HORNURI CERTIFICATE SI TESTATE

Sunt certificate si testate conform reglementarilor europene in vigoare, si sunt gandite pentru evacuarea gazelor de ardere provenite de la sursele de caldura, ce functioneze cu combustibili solizi, lichizi sau gazosi. 

Hornurile din inox au preturi accesibile, si se preteaza si la cabane sau case de vacanta, asigurand si pastrarea distantei de prindere a hornului fata de peretele cladirii. 

 
 
 
 
 

 

IZOLATIE CONTINUA SI INVESTITIE DURABILA

Hornurile din inox din catalogul nostru functioneaza atat in regim uscat cat si in regim umed, si beneficiaza de o izolatie continua, deoarece temperatura suprafatei exterioare este foarte scazuta, oferind un plus de siguranta in exploatare, in special iarna cand temperaturile scad si sub -20 grade.

Cosurile de fum sunt disponibile in variante care se livreaza vopsit electrostatic pe exterior in negru, prezentand o rezistenta ridicata la zgarieturi.

 
 
 
CARE SUNT PARTILE DE COS A UNUI COS DE FUM DIN INOX? 
 
   

              

 

 

 

 

 

ACCESORII SI ECHIPA SPECIALIZATA

Iti recomandam ca pentru montarea unui sistem de evacuzare a gazelor arse, sa alegi un meserias specializat in montajul cosurilor de fum din inox, de aceea poti apela la noi pentru a iti recomanda un meserias profesionist. 

In catalogul nostru gasiti si o accesorizare complexa necesara in procesul montajului cosului, kit de accesorii si tubulatura completa. 

 
 
 
 

 

MONTAJUL

Montajul la cosurile de fum din inox este printre cele mai ieftine in comparatie cu hornurile zidite, samotate sau ceramice. Pentru stabilirea pretului pe langa diametrul si si inaltimea, mai implica si diferite elemente neprevazute: coturi sau prinderi, sistem de ancorare, coliere suplimentare, racord la 45 sau 90 grade, treceri prin acoperis, etc. 

Pretul difera si pentru ca sunt mai multe tipuri de sisteme, in functie de calitatea inoxului, grosimea izolatiei, tehnologia folosita in procesul de fabricare si forma acestuia. 

Pentru determinarea configuratiei finale si a pretului cosului de fum, aceasta este stabilita in urma unei masuratori exacte, realizata de catre o persoana specializata in acest sens. 

 
 
 

 

 

ALTERNATIVA IDEALA

Cosurile de fum din inox sunt la momentul acesta pe piata cea mai aleasa alternativa in detrimentul hornurilor traditionale din caramida. 

Hornurile de inox se impart in doua categorii: cos de fum dublu cu perete izolat si cosuri de fum de inox neziolate, iar dupa sursa de incalzire racordata la acestea, sistemele sunt diferite, iar la acestea putand fi racordate: centrale pe lemne sau gaz, sobe tarditionale din teracota sau moderne. 

Acestea se gasesc in forma circulara, de aceea imbinarea tubulaturii trebuie sa fie cat mai etansa, si tirajul cat mai optim in timpul functionarii. 

 
 
 
 
 

BENEFICIILE TALE DACA ALEGI COSUL DE FUM DIN INOX:

-design modern, ideal pentru locuinte contemporane si elegante

-costul redus al investitiei, comparativ cu construirea unui cos de fum traditional

-termen de executie foarte scurt, aproximativ o zi pentru montaj si racordare la sursa

 

Daca iti cauti un cos de fum profesional sau cauti un horn din inox, suntem la dispozitia ta, atat pentru configurare, furnizarea materialelor, instructiunile pentru montaj, cat si recomandare unei persoana spcializate in domeniu.