Cosuri de fum

Recomandari pentru alegerea hornului casei:

 

- Alege un cos de fum exterior potrivit pentru constructia ta! El poate fi ceramic, din inox, samotat, din caramida, zidit sau izolat.

 

- Alege cosul de fum potrivit cu sursa de caldura pe care doresti sa o racordezi la acesta: semineu, soba pe lemne sau din teracota, centrala pe lemne, seminee tip centrala (termoseminee) etc.

 

- Alege un horn sau cos de fum izolat la interior, pentru o functionalitate mai buna, durata de viata mai lunga si pentru a evita probleme legate de condens, tiraj, coroziune.

 

 

Fie ca iti doresti un cos de fum cu interior de samota durabil si cu garantie pe 30 de ani, pe exterior sau la interior sau un cos din inox refractar mai ieftin si mai usor de montat, noi avem o gama completa cu produse cu diferite preturi, atat din gama de hornuri ieftine, cat si din gama premium. Asa ca noi iti oferim calitate la preturi avantajoase, respectand cele mai inalte standarde si cerintele nationale si europene in materie de furnizare produse si constructie sau montaj cosuri de fum.

 

Gama noastra cuprinde cosuri de fum cu diametre interioare de la fi 100 la fi 400 si chiar si mai mari pentru domeniul industrial la comanda, iar preturile hornului sunt variate, in functie de combustibilul folosit, calitate, tipul cosului, inaltime si diametru.

 

Toate cosurile de fum comercializate de noi sunt profesionale, potrivite pentru evacuarile de la seminee pe lemne, sobe seminee tip centrala, centrale pe lemne sau pe peleti, chiar seminee pe gaz.

 

Alege o racordare sigura pentru dispozitivul tau termic! Alege calitatea durabila, garantata de producator!