Cosuri de fum

Recomandari pentru alegerea hornului casei

 

 Alege un cos de fum exterior potrivit pentru constructia ta! El poate fi ceramic, din inox, samotat, din caramida, zidit sau izolat. Alege cosul de fum potrivit cu sursa de caldura pe care doresti sa o racordezi la acesta: semineu, soba pe lemne sau din teracota, centrala pe lemne, seminee tip centrala (termoseminee) etc.

Opteaza pentru un horn sau cos de fum izolat la interior, pentru o functionalitate mai buna, durata de viata mai lunga si pentru a evita probleme legate de condens, tiraj si coroziune.

 

 

 

 

Iti oferim calitate la preturi avantajoase, respectand cele mai inalte standarde si cerintele nationale si europene in materie de furnizare produse si constructie sau montaj cosuri de fum. Gama noastra cuprinde cosuri de fum cu diametre interioare de la fi 100 la fi 400 si chiar si mai mari pentru domeniul industrial la comanda, iar preturile hornului sunt variate, in functie de combustibilul folosit, calitate, tipul cosului, inaltime si diametru. 

Toate cosurile de fum comercializate de noi sunt profesionale, potrivite pentru evacuarile de la seminee pe lemne, sobe seminee tip centrala, centrale pe lemne sau pe peleti, chiar seminee pe gaz.

 
 
 
 

Importanta unui horn testat, certificat si bine instalat

 

Cel mai important aspect intr-o constructie termica il reprezinta evacuarea gazelor, fiind necesara o atentie deosebita si sa nu neglijam niciun aspect, deoarece poate avea efecte neplacuta si chiar viata sa ne fie pusa in pericol.

Sistemul de incalzire al cosului de fum va deveni cel elementul cel mai expus solicitarilor extreme, precum temperaturi foarte ridicate si atacuri chimice. Optanad pentru un cos de fum profesional - testat, certificat si de calitate, acesta v-a oferi un randament bun pentru sursa de incalzire. 

 
 
 

Siguranta, rezistenta si calitate

 

Gama noastra de cosuri de fum este una profesionala si este dezvoltata cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora, avand in acelasi timp si un raport calitate-pret foarte bun! Comercializam produse de la branduri de renume ce se afla intr-o continua dezvoltare pentru a oferi cele mai performante sisteme de evacuare a gazelor de ardere. 

Iti punem la dispozitie sisteme de cos de fum complete pentru interior sau exterior, atat ceramice cat si din inox - calitate superioara la preturi avantajoase!

Beneficiaza si tu de calitate, rezistenta, randament crescut si performante ridicate cu un cos de fum profesional ce iti ofera: siguranta locuintei tale, siguranta interioara, rezistenta la condensul acid, eliminarea riscurilor uzuale de intoxicatii cu monoxid de carbon si un tiraj optim. 

 
 
 

Cosurile de fum ceramice 

 

Un horn cu aspect unic si o functionalitate excelenta, ce beneficiaza de tehnologie inovatoare si o eficienta maxima. Cosurile de fum ceramice sunt compuse din: tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata balzatica si manta prefabricata din beton usor la exterior. Prezinta rezistenta ridicata in timp, avand o garantie de 30 ani, fiind gandite sa tina o viata intreaga. Datorita elementelor prefabricate ( samota si beton) sunt usor si rapid de montat.  

Cosurile de fum ceramice sunt compatibile cu toate tipurile de combustibil: lichid, solid si gazos, adica: lemn, bricheti, carbuni, gaz, peleti si ulei. 

 

 

 

Cosuri de fum din inox

 

Cosurile de fum din inox reprezinta imbinarea perfecta dintre tehnica de evacuare de ultima ora si designul modern si minimalist. Prezinta un nivel foarte ridicat de performanta, fiind reflectat si in domeniul larg de aplicabilitate - potrivit atat pentru locuinte cat si pentru spatii industriale, hale, etc. 

Un cos de fum din inox de exterior are o rezistenta foarte mare, design modern si numeroase posibilitati de configurare. Sunt folosite in proiecte de constructie noi, dar si pentru lucrari de modernizare si renovare a locuintelor. Prezinta o eficienta maxima in functionare, si un proces rapid si usor la montaj si manipulare, conform greutatii reduse si a tehnicii de imbinare de care dispun. Datorita performantelor ridicate, aceste sisteme de evacuare din inox sunt ideale pentru racordarea dispozitivelor termice. 

 
 
 

Accesorii cos de fum si solutii de racordare

 

Iti oferim o gama larga de accesorii si solutii, de la pudra concentrata, pliculete sau pastile, dar si prafuri speciale de intretinere. Solutii pentru intretinerea canalului de evacuare a hornului si o gama larga de accesorii pentru cosul de fum exterior si interior. In plus, oferim solutii de racordare, imbinare sau legatura si accesorii. Elemente pentru montarea si instalarea functionala a cosului de fum, dar si pentru legarea sursei termice - calitatea elementelor este foarte importanta, avand un rol vital, pentru a nu exista scapari de gaze, dar si pentru rezistenta in timp.