Seminee pe peleti

 Semineele pe peleti sunt o alternativa ecologica si sigura pentru incalzirea locuintei sau spatiului dvs. Acestea functioneaza pe baza unor combustibili solizi numiti peleti, cu o densitate mare si eficienta ridicata.
Termosemineele pe peleti sunt o sursa de energie eficienta, iar fumul rezultat in urma arderii peletilor este in cantitati limitate. In videoul de mai jos, aveti o explicatie pe larg a ceea ce sunt peletii si cum pot acestia fi cea mai buna solutie de incalzit pentru tine!
 


Sobe si seminee peleti marca italiana

 

Sobele tip centrala si semineele pe peleti sunt o varianta demna de luat in considerare si o alternativa la clasicele seminee pe lemne, putand indeplini
orice nevoie termica aveti, dar si oferi confort maxim. 

Produsele din catalogul nostru sunt importate din Italia, de la producatori de renume in domeniu, ce ofera calitate, garantie si profesionalism.
Aceste sobe si seminee pe peleti ofera caldura prin convectie cu aer, insa unele chiar incalzesc apa din calorifere, numite termoseminee sau termosobe, care actioneaza ca o centrala termica. Veti gasi o varietate de modele cu design modern, ardere curata si randament ridicat. Aceste surse de incalzire sunt disponibile in catalogul nostru, in cateva game diferite:


Sobe pe peleti
Sobele pe peleti sunt disponibile in 3 variante de culori: alb, negru si rosu, au pret foarte avantajos, un design modern si forma rectangulara ori alungite frontal. 

                                                                                        

Un mare avantaj al acestor sobe peleti este faptul ca pot fi instalate in orice locuinta, cabana sau casa de vacanta, avand un proces de ardere ecologic si eficient. In plus, clasa energetica A+ din care fac parte si sobele prezente in stocul nostru, asigura un consum redus de combustibil si un randament mare, de 90%.
Au un montaj foarte usor datorita dimensiunilor compacte, putand fi amplasate in acelasi timp in orice locuinta mai mica sau mare; pot fi racordate la orice tip de cos de fum: izolat, ceramic sau zidit.
O alta caracteristica a acestor tipuri de sobe este functia de termostat cu care vin prevazute, functie ce permite sa aveti un nivel termic care sa va satisfaca orice nevoie de caldura, prin reglarea temperaturii dorite.
Sunt dotate cu sertar special pentru colectarea cenusei rezultate in urma arderii, iar usa este prevazuta cu sticla termorezistenta de calitate. Modulu de reglare Wi-fi va ofera un si mai mare confort, putand controla soba pe peleti prin telefon, de la orice distanta.

 


Pe langa aceste tipuri de sobe, oferta noastra cuprinde si dispozitive pe peleti sub forma de termosobe de tip centrala termica, adica se comporta ca o centrala, incalzit apa din calorifere si conducand-o in toata casa prin sistemul termic. Are un rezervor de peleti generos - de 23 kg, incalzire ce se poate regla in 5 trepte, display cu functii si setari in 6 limbi, telecomanda, termostat si supapa de siguranta, maner detasabil, termostat.
Modelele de mai jos reprezinta seminee pe peleti dotate cu rezervor de combustibil mai generos, fiind ideale pentru cei care isi doresc o autonomie mai mare a dispozitivului, adica o alimentare mult mai rara cu peleti. Deci, soba poate functiona chiar si cateva zile (in functie de temperatura dorita) fara a fi necesara o realimentare.

 

                                                                   


 

Sobe pe peleti imbracate in cahle decorative
Aceasta a 2-a categorie de sobe disponibile in portofoliul nostru sunt sobe de dimensiuni compacte, al caror design atragator cucereste. Acesta se deosebesc prin imbracamintea lor reaizata din cahle ceramice decorative in diferite nuante de culoare si modele. Se potrivesc atat pentru cei care isi doresc o sursa de incalzire intr-o cabana ori casa de vacanta, dar si intr-o locuinta de familie, amenajata in stil rustic.
 

                                          


Seminee pe peleti cu focar incastrabil
Aceste termofocare incastrabile sunt foarte asemanatoare cu semineele clasice, care se incorporeaza in perete sau se finiseaza de catre client. Focarele din aceasta gama sunt dispozitive termice care se incastreaza in functie de preferinta, devenind astfel, atat ca aspect, cat si din punct de vedere tehnic, un semineu in toata regula. Aceste seminee cu focar incorporabil au un randament foarte bun si pot incalzi suprafete mari (volum de pana la 370 mc). Fac parte din clasa energetica A+, avand astfel un consum mai mic. Pe langa aceasta, datorita usii vitrate frontale, vizibilitatea asupra focului este una larga. Astfel, un termosemineu pe peleti poate fi cel mai bun sistem de incalzire pentru casa ta!


Sobe pe peleti cu functie de gatit
Daca v-ati dorit dintotdeauna sa gatiti pe soba, aceasta gama de sobe pe peleti este pentru voi. Dispozitive termice 2 in 1, certificate pentru gatit, cu plite in partea superioara, sobe tip centrala cu care puteti incalzi toata locuinta prin pardoseala sau calorifere. Va propunem atat sobe de gatit standard, cat si modele ce se pot incastra in mobilier, cu montaj rapid si sigur. Practic, aveti dublu avantaj: incalziti casa si beneficiati si de functia de gatire.

 

 
 

Indiferent ce surse de incalzire pe peleti alegeti: semineu, soba, termosemineu sau centrala suntem siguri ca va indeplini nevoile termice si va aduce un plus de confort in locuinta. Oferim preturi competite si garantia producatorului la toate produsele noastre. Asadar, alege din oferta noastra variata cel mai bun termosemineu pe peleti pentru tine si locuinta ta!
Daca nu te-ai convins inca, iti lasam mai jos in video in care poti vedea cat de usor si rapid se poate monta o soba pe peleti.