Seminee pe lemne si sobe in Craiova! Profesionalism in jud. Dolj!

Inca de la inceput am stiut care este scopul nostru final, mai exact acela de a contribui la asigurarea confortului clientilor nostri pe o zona cat mai extinsa din Romania, prin intermediul semineelor profesionale si de inalta calitate, marca PE FOC. Prin urmare, expertiza noastra a ajuns acum si in Craiova si restul judetului Dolj, astfel incat sa asiguram toate elementele importante cat tu sa te bucuri de un sistem termic inovativ, de la soba, la focar, materiale de constructii, cos de fum si alte tipuri de accesorii si componente necesare.

Daca te numeri printre locuitorii orasului Bailesti, Bechet, Calafat, Craiova, Dabuleni, Filiasi, Segarcea sau alte localitati de pe raza judetului Dolj, urmatoarele informatii stau la dispozitia ta pentru a descoperi avantajele dispozitivelor termice, marca PE FOC. Iti prezentam in cele ce urmeaza oferta de produse variate dintre care te poti decide si, de asemenea, iti punem la dispozitie si o serie de parteneri si meseriasi locali care sunt gata sa te ajute in orice moment pe raza judetului Dolj si oraselor aferente. Studiaza catalogul nostru cu gamele de produse pentru a face cea mai buna alegere:

 

SOBE PE LEMNE

 

 

Majoritatea clientilor PE FOC care opteaza pentru astfel de sobe lemne sunt cei care isi doresc sa profite de avantajele unui semineu insa situatia financiara nu le permite construirea unui semineu traditional. In consecinta, acestia aleg o soba care are un aspect estetic aproape asemanator cu al unui semineu si prezinta acelasi principiu de functionare.

Avantajele sobelor pe lemn sunt multiple insa printre cele mai importante se numara: optiunea amplasarii fara o constructie/hota, costuri de intretinere mai scazute, racordarea la un cos de diametru mai redus, finisaje necesare la un semineu clasic pe lemne cu focar inchis, toate acestea ducand la scaderea manoperei finale. Asadar, nu veti pierde mai mult de o zi pentru a monta si racorda o soba pe lemne.

 

-Sobe din otel

Pentru a obtine mixul perfect dintre aspectul rustic si tehnologia moderna, soba din otel, samotata la interior si care este prezenta sub diferite stiluri si dimensiuni, cu forme rotunjite, sticla pe colt, cu picior sau deschidere mare frontal, este varianta ideala!

 

-Sobe din fonta

Iti punem la dispozitie o varietate larga de sobe pe lemne rustice, fabricate din fonta turnata, cu un aspect asemanator sobelor clasice dar cu imbunatatiri conform tendintelor actuale. O astfel de soba este alternativa ideala la semineul tau mult dorit, cu o rezistenta ridicata si o durabilitate mare iar in plus, aceasta dispune de o capacitate mare de retentie a caldurii!

 

 

-Sobe cu imbracaminte din cahle

Daca vrei ca spatiul in care va fi amplasat dispozitivul termic sa capete un aspect traditional si o atmosfera placuta, atunci te sfatuim sa optezi pentru soba pe lemne cu imbracaminte din cahle ceramic (teracota). In plus, tehnologia de ultima ora vine in completarea aspectului traditional, soba fiind in acelasi timp dotata cu un semineu samotat la interior, imbracat in placi ceramice exterioare si un design spectaculos!

 

 

FOCARE DE SEMINEE PE LEMNE

 

 

Deoarece reprezinta aspectul principal in constructia unui semineul, focarele de seminee pe lemne prezinta, mai mult ca sigur, cea mai mare cerere din catalogul PE FOC:

 

1. Focare STANDARD

Focarele standard economice sunt cele mai cautate focare seminee fonta de catre clientii nostri din jud. Dolj si orasele aferente precum Bailesti, Bechet, Calafat, Craiova, Dabuleni, Filiasi, etc., avand un pret foarte accesibil. Componenta acestora cuprinde fonta sau otel cu samota la interior, astfel fiind prevazute cu o gama variata de posibilitati financiare si de configurare, si oferind diverse variante ca focare cu deschidere standard sau tip lift, cu sticla simpla sau dubla si alte optiuni de functionare si aspect. Acest model de focar iti ofera posibilitatea de a-ti crea semineul visurilor tale, stiind inca de la inceput totalul costurilor si dispunand de un produs de inalta calitate, sigur, si care include o garantie de 5-10 ani!

Exista mai multe categorii in care pot fi incluse focarele standard, mai exact:
 

-din fonta 

Aceasta gama include seminee clasice, fabricate din fonta turnata si care prezinta durabilitate, rezistenta mare si posibilitatea de constructie a unei game variate de seminee: clasice, elegante, rustice, vintage, moderne, contemporane sau traditionale!
 

-samotate
 


 

Cea de-a doua categorie de focare de semineu include modelele mai inovative, confectionate din otel la exterior si cu samota pe interior, fiind ideale pentru confectionarea semineelor moderne, drepte sau pe colt. Nici cele rustice nu sunt excluse, focarele samotate sporind constructia oricarui semineu dorit de tine!

 

2. Focare din gama PRO

 


 

In cazul in care tinzi sa construiesti un semineu mult mai avansat, atunci gama PRO este ideala pentru tine! Cu un accent pe performanta si cu o atentie deosebita pentru detalii, focarele PRO au la baza conceptul focarelor standard, dar cu o imbunatatire pe partea de calitate a samotei interioare, a proprietatilor de acumulare si recuperare a caldurii si a calitatii materialelor, culisarii usilor, ramelor de rezistenta si a pieselor de imbinare. Focarele samotate sunt ECO-friendly, fiind caracterizate de o ardere ecologica iar energia termica provenita din lemn, fiind exploatata la capacitate maxima! Achizitioneaza semineul visurilor tale cu un sistem de tripla combustie, recomandat de catre specialisti in domeniu, din Bailesti, Bechet, Calafat, Craiova, Dabuleni, Filiasi sau Segarcea!
 

3. Focare PREMIUM

 

Modelele de focar premium marca HOXTER sunt cele mai calitative produse din catalogul PE FOC, fiind recunoscute chiar si la nivel mondial. Sunt proiectate cu un plus de atentie pe partea de design, functionalitate dar si micile detalii care le caracterizeaza. Sunt niste focare ideale pentru construirea semineelor ultra-moderne, pe colt sau contemporane, purtand in acelasi timp denumirea de focare de lux!


 

-Focare pe aer

Hoxter proiecteaza focare de semineu renumite la nivel european, in special pentru sistemul de incalzire cu aer cald a incaperii, avand o performanta ridicata si un randament termic crescut! Fiind seminee de lux, acestea prezinta o functionalitate ridicata in sistemele de constructie cu masa de acumulare sau intoarcere de fum, permitand montarea in sisteme de convective unde exista posibilitatea distribuirii caldurii acumulate si in alte camere. Focarele Hoxter au o sensibilitate mare la miscarea clapetei de tiraj, fiind produse foarte etanse si garantand siguranta si confortul in timpul utilizarii cu ajutorul sistemul de racire a elementelor de control.

Focarele Hoxter cuprind de asemenea si modelele prevazute cu sistem de autocuratare a sticlei. Totodata, procesul pirolitic este posibil multumita sistemului de combustie cu perdea de aer, prin care fluxul de aer este condus de-a lungul sticlei semineului. In acelasi timp, arderea direct pe vatra reprezinta un mare avantaj, defavorizand acumularea reziduurilor de cenusa, resturile de cenusa fiind un factor benefic in arderea completa a urmatorului foc si pastrand sticla impecabila!
 

 

-Focare pe apa

O a doua categorie este reprezentata de modelele de focare pe apa care efectueaza procesul de incalzire prin intermediul caloriferelor, radiatoareleor sau a instalatiei din pardosea. Alege un focar premium, prevazut cu sticla termorezistenta, mecanism de deschidere foarte fin al usii incintei, sistem de autocuratare, usa rezistenta, chenare de contur, maner detasabil si captuseala din samota de calitate superioara. Si aici vorbim de mai multe variante, si anume, modele cu sticla pe colt sau dubla care favorizeaza randamentul termic, modele cu deschidere standard sau vertical, dechidere tip lift, cu un control intuitiv si un aspect inovativ!
 

 

 

TERMOSEMINEE PE LEMNE
 

In cazul in care iti doresti sa detii un produs eficient dar cu un design deosebit, atunci cea mai buna optiune pentru tine este termosemineul! Fiind dotate cu bazine de apa, termosemineele pot realiza incalzirea locuintei prin sistemul de calorifere sau pardosea iar, in paralel, pot fi legate la alte surse termice sau panouri fotovoltaice.

 

Si in cazul termosemineelor pe lemne vorbim despre varianta standard, premium sau PRO: in cazul celor standard, caracteristicile sunt date de pret, cele PRO sunt realizate cu atentie deosebita pentru detalii iar in cazul modelelor premium calitatea si esteticul sunt pe primul loc! Cu totate ca prezinta un aspect care aduce mult cu cel al unui semineu clasic pe lemne, termosemineele functioneaza ca o centrala pe lemne, realizand incalzirea intregii locuinte. Intra in contact cu un expert din judetul Dolj si alege sistemul profesional de incalzire ideal pentru locuinta ta!

 

 

SOBE SI SEMINEE PE PELETI


 

In cazul in care vrei sa optezi pentru o varianta moderna la semineele pe lemne clasice, atunci dispozitivile pe peleti sunt alegerea ideala, fiind prevazute cu un dispozitiv termic automatizat. De ce? In primul rand, acestea functioneaza singure, tot ce trebuie tu sa faci este sa incarci dispozitivul la un anumit interval de timp. In al doilea rand, aceste dispozitive termice sunt mult mai eficiente, fiind prevazute cu reglaj din telecomanda iar taierea sau depozitarea lemnelor nu este necesara. In aceasta categorie de dispozitive pe peleti putem deosebi variante multiple si anume, focare incastrabile, sobe pe peleti sau centrale pe peleti care sunt prezentate in detaliu, mai jos:
 

1. Sobe de sine statatoare

 

- sobe cu aer cald


Avand la baza acelasi principiu functional ca sobele clasice pe lemne, sobele pe peleti cu aer cald vin cu un beneficiu in plus si anume un sistem automatizat si economic! Ofera posibilitatea de amplasare in locuri diverse datorita faptului ca sunt compacte, prezinta un aspect inovativ si minimalist, completand cu succes trendurile actuale de design interior!

 

- sobe de gatit

 

In cazul in care esti in cautarea unui dispozitiv care sa incalzeasca spatiul in care este amplasat dar in acelasi timp sa cuprinda si functia de gatit, atunci ai gasit produsul perfect si anume soba de gatit cu aer cald sau tip centrala! Ai posibilitatea de a opta atat pentru sobe de gatit de sine statatoare cat si centrale care pot fi incorporate in mobila de bucatarie, cu plite si cuptor pentru coacerea alimentelor.

 

 

- termosobe (cu bazin de apa)

Un alt fel de dispozitiv prevazut cu bazin de apa si care functioneaza pe acelasi principiu ca o centrala pe peleti este termosoba. Daca doriti amplasarea acesteia intr-un spatiu ca nu are acces la gaz, asemeni unei cabane sau unei case de vacanta atunci, mai mult ca sigur, veti opta pentru o termosoba, ideala pentru diferite tipuri de locuinte si o varianta care ajuta la crearea unei atmosfere placute si confortabile!

 

2. Centrale pe peleti

 

Iti punem la dispozitie o varietate larga de centrale pe peleti din care ai posibilitatea sa optezi pentru varianta potrivita. Printre acestea se numara dispozitivele termice cu cazan, cu un randament ridicat si un consum de combustibil optimizat, la un pret accesibil si avantajos! Toata gama de centrale pe peleti este adaptata astfel incat sa se potiveasca in orice spatiu si utilizeaza tehnologie de ultima ora!

 

 

3. Dispozitive incastrabile

In cazul in care iti doresti sa proiectezi de unul singuri constructia finala a semineului tau, te sfatuim sa optezi pentru un dispozitiv incastrabil, si anume un focar sau un termofocar pe peleti, automatizat.

 

-focare

Dispozitive care dovedesc un randament mare deci si o eficienta ridicata, fiind completate de un design minimalist si inovativ, asemanator cu cel al unui model clasic pe lemne. Sunt economice, si prezinta un pret care le determina calitatea iar consumul de combustibil este automatizat si optimizat conform necesarului termic.

 

 

-termofocare

Stam la dispozitia ta cu o gama de termofocare de semineu pe peleti reglabile din telecomanda, cu o utilizare confortabila si eficienta si cu o putere de incalzire a unor suprafete de pana la 370 mc. Multumita faptului ca prezinta acelasi principiu de functionare ca o centrala termica, acestea sunt alternativa ideala la restul variantelor de incalzire a intregii locuinte!

 

4. Accesorii

 

-module de control

 

Sobele si semineele pe peleti sunt prevazute cu un sistem complet si usor de utilizat de control al temperaturii ambientale, prin module de control la distanta (Wi-Fi). Un astfel de accesoriu permite controlarea intregului proces de ardere, prin intermediul butoanelor!

 

 

-accesorii racordare (tubulatura)

Pentru a profita de toate beneficiile solutiei termice, iti punem la dispozitie accesorii si tubulaturi de racordare a sobelor si semineelor pe peleti de evacuare. In clipul de mai jos poti observa procesul de instalare si racordare a unei sobe pe peleti la cosul de fum, cu accesoriile corespunzatoare:

 

 

SEMINEE PE GAZ

 

Daca iubesti confortul si nu vrei sa depui munca in plus, dar iti doresti totodata sa te bucuri de frumusetea focului arzand, atunci varianta perfecta pentru tine este semineul pe gaz, cu un design minimalist si reglaj din telecomanda, acesta poate fi amplasat in orice tip de locuinta. Este ideal atat pentru casa, cat si pentru un apartament si nu necesita cos de fum clasic, ci doar o teava de evacuare concentrica. In acest fel, poti profita de beneficiile unui sistem mult mai eficient, cu o siguranta sporita, un plus de automatizari si care este realizat conform celor mai inalte standarde europene de pe piata!

Semineele pe gaz vin cu o telecomanda pentru ca tu sa te bucuri de tot confortul si eficienta in utilizarea acestui dispozitiv termic iar, in acelasi timp, prezinta un aspect modern, minimalist si spectaculos!

 

 

 

SEMINEE DECORATIVE PENTRU INTERIOR
 

Esti locuitor al orasului Craiova si nu ai o locuinta foarte mare dar iti doresti sa te bucuri de atmosfera creata de un semineu? Iti oferim raspunsul la aceasta intrebare si anume o gama variata de seminee decorative din care poti alege. Chiar daca optezi pentru un semineu fals pe curent, sau unul pe baza de bio-combustibil, semineul decorativ va aduce un plus de estetica in interiorul caminului tau si va schimba complet atmosfera in bine!

 

1. Seminee electrice


 

O categorie aflata la mare cautare in randul semineelor decorative din gama noastra este data de semineele electrice. Fiind foarte accesibile din punct de vedere financiar si foarte asemanatoare estetic cu focarele clasice, semineele electrice sunt prevazute cu o tehnologie avansata si au efect ultrarealistic LED 3D, favorizand astfel crearea unei atmosfere placute in camera de zi, dormitor sau birou, totul la un pret avantajos!

In plus, semineele electrice vin in acelasi timp cu posibilitatea de incalzire a incaperii in care se afla, prin functia de incalzire cu aeroterma speciala. Acest semineu este un dispozitiv foarte confortabil de utilizat datorita controlului din telecomanda a unei game largi de functii si avand in acelasi timp un aspect minimalist si modern!
 

2. Bioseminee 

Cele mai resunoscute tipuri de seminee decorative sunt cele pe bioetanol, fiind din ce in ce mai des cautate de clientii din Craiova si nu numai. Multumita utilizarii eficiente si aspectului realist al focului, acestea nu necesita cos de fum si nu emana miros neplacut in timpul arderii, avand totodata si costuri minime! Ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama larga de semineele de tip portal (cu chenar sau rama decorativa), de perete sau mobile.

 

3. Rame decorative

 

In cazul in care esti genul de persoana care nu isi doreste un semineu electric, atunci poti alege doar o rama decorativa de semineu. Exista o cerere din ce in ce mai mare in randul clientilor cu privire la aceasta varianta deoarece exprima stil si bun gust si decoreaza intr-un mod foarte estetic orice incapere, cu un cost minim! Printre cele mai recunoscute modele se numara cele pe culoare alba, dar foarte accesate sunt si variantele maro, gri, negru sau bej.

 

 

 

SEMINEE DECORATIVE PENTRU EXTERIOR

 

Un trend recent aparut in domeniul termicelor este montarea unui semineu de exterior in gradina, curte sau pe terasa, pentru a imbunatati aspectul, indiferent daca acesta este pe gaz, lemne, peleti sau bioetanol. Tehnologia de ultima ora aplicata in domeniul semineelor permite crearea acestora si in varianta pentru terasa, gradina, foisor, pe balcon sau pentru curtea casei.

 

1. Incalzitoare pe gaz


In ultima perioada, incalzitoarele pe gaz au fost din ce in ce mai accesate de clienti, in special pe timpul pandemiei. Acestea prezinta doua mari beneficii: confera un aspect placut spatiului exterior si genereaza caldura pe perioada serilor mai friguroase de privara sau toamna. Sistemul de functionare se bazeaza pe alimentare de propan-butan sau propan pur, la butelie, un sistem potrivit pentru exterior, functionand in aer liber si generand flacara adevarata! Aveti posibilitatea de a alege dintr-o varietate larga dimensiuni, culori, design-uri si forme, pentru a spori aspectul estetic al teraselor, tavernelor sau a altor tipuri de spatii exterioare!
 

2. Seminee tip vatra pe lemne 

Gama de vetre tip fire pit este ideala daca iti doresti un aspect unic al gradinii sau curtii, functionand pe sistemul de ardere a lemnelor in bolul metalic si fiind potrivite pentru generarea de caldura in serile petrecute pe terasa sau in curtea casei. Semineul de tip vatra pe lemne prezinta un sistem de asamblare usor si facil iar tu te vei putea bucura de ambianta creata de vatra pe lemne rapid, indiferent ca este vara sau toamna!
 

3. Bioseminee mobile de exterior

 

Aceasta gama de bioseminee cuprinde specificatii asemanatoare cu cele pentru interior dar ofera posibilitatea de a fi mutate in siguranta si cu usurinta, datorita faptului ca sunt mobile. Aceasta categorie cuprinde biosemineele mobile sau de exterior dar si biosemineele de masa.
 

4. Seminee de exterior pe peleti

 

O alta gama din familia semineelor de exterior, semineele pe peleti sunt foarte usor de utilizat pentru incalzirea atmosferei exterioare: procesul automatizat iti face munca mai usoara si tot ce ai tu de facut este sa pui peleti in rezervorul semineului. Folosesc o tehnologie de ultima ora si au un aspect exterior spectaculos, datorita sticlei de ceramica panoramica cu vedere 360 asupra focului, cu o combustie perfecta si gazificare cu emisii reduse!

 

 

COSURI DE FUM

Cosul de fum este o parte indispensabila din structura sistemului termic. Ce il face atat de esential? In primul rand, este piesa care va fi supususa celor mai inalte temperaturi iar calitatea acesteia afecteaza in mod direct siguranta casei si familiei tale. Daca iti doresti sa fii convins ca achizitionezi un cos de fum sigur, recomandarea noastra este sa iei legatura cu o persoana profesionista in domeniu sau un meserias expert care te va sfatui in cel mai bun mod posibil! Prin urmare, iti punem la dispozitie doua optiuni sigure pentru caminul tau din Bailesti, Bechet, Calafat, Craiova, Dabuleni, Filiasi sau Segarcea:
 

 

1. Hornuri ceramice

In cazul in care iti doresti un produs care sa dureze, hornul ceramic profesional zidit este alternativa perfecta la cosul de fum din caramida. Acesta este triplustrat, contine o vata minerala groasa, tuburi ceramice la interior si mantale de beton rezistente la exterior. Recomandarea noastra este sa alegi un horn ceramic confectionat de producatori recunoscuti, cum ar fi cosul de fum HOCH. Fiind un kit complet de constructie, acesta asigura o evacuare profesionala, trainica si in siguranta pentru centrala pe lemne, seminee, sobe, dispozitive pe gaz etc. In acelasi timp, te bucuri de o garantie pe 30 de ani si ai siguranta unui produs de calitate superioara, durabil si eficient!


 

2. Cosuri de fum din inox
 

O alta solutie este reprezentata de kiturile de cos de fum din inox izolat, o alternativa moderna, la fel de eficienta, si cu un sistem de montare facil, ideal atunci cand constructia nu permite amplasarea unui cos de fum ceramic zidit. Hornul din inox este un produs care include tehnologie de ultima ora, fiind izolat cu vata izolatoare, fapt ce confera siguranta maxima pe perioada functionarii!

Pe langa cele mentionate mai sus, esti liber sa alegi cel mai potrivit design pentru exteriorul casei tale si de asemenea culoarea pe care o preferi. Ai la dispozitie o multime de branduri recunoscute la nivel european, prezente in catalogul nostru. In plus, ai sansa de a-ti configura kitul cosului de fum in diferite moduri, in functie de devierea traseului de fum, iar astfel il vei putea amplasa in spatiul dorit!


 

3. Accesorii pentru cosul de fum

 

-racordare

Daca iti doresti ca produsul achizitionat sa nu intampine probleme legate de functioare, meseriasul pe care l-ai ales va necesita accesorii pentru racordare: piese de etansare la imbinarea cu acoperisul, palarii terminale din inox, racorduri pentru legatura la cosul de fum a tubulaturii de evacuare de la sursele incalzite etc. Poti observa totalitatea acestor accesorii in clipul de mai jos:


-curatare si intretinere

Pentru o functionare cat mai eficienta, cosul de fum necesita accesorii profesionale astfel incat sa poata fi curatat si mentinut corespunzator. Iti oferim o serie de kituri si sisteme de curatare si indepartare a gudronului, solutii de igienizare a focarului de semineu sau termosemineu si cosului de fum, pe care le poti gasi acum si in Craiova, restul judetului Dolj sau in alte judete de pe teritoriul Romaniei.

 

Pe langa aceste kituri si solutii, catalogul nostru iti pune la dispozitie si o gama de prafuri, pudre si alte substante pentru igienizarea canalului de evacuare, speciale pentru domeniul termic si cu o eficienta ridicata! Atentie: chiar daca utilizezi solutii profesionale de indepartare a gudronului, vizita anuala sau periodica a cosarului autorizat este inca obligatorie!

 

 

MATERIALE NECESARE IN MONTAREA SEMINEULUI

Este de la sine inteles ca materialele dedicate aduc cu ele multe benficii. Dintre cele mai importante materiale din domeniul termic mentionam:
 

1. Sistem constructie masca semineu

Pentru a-i asigura un proces de instalare corespunzator sistemului termic, alegerea adezivilor de calitate, a placilor termorezistente si a altor accesorii corespunzatoare este esentiala. In plus, toate aceste produse trebuie sa fie testate si acreditate deoarece focul poate reprezenta un risc mare atunci cand masurile de siguranta sunt ignorate. In cadrul magazinului nostru online, poti regasi placi din silicat de calciu, mortare, adezivi, betoane si ciment refractar si alte elemente esentiale in constructia semineului tau!

 


 

2. Piese pentru racordare (recuperatoare, burlane)

Un alt tip de piese esentiale sunt elemente speciale de racordare si mai exact, piese si tuburi de evacuare care vin in diferite diametre si sunt proiectate special pentru a rezista la temperaturi ridicate si pentru a-i asigura constructiei o durabilitate mare in timp. In aceasta categorie intra burlanele, recuperatoarele de caldura si diferite tubulaturi conform combustibilului sursei (gaz, lemn, peleti, etc.)
 

 

3. Elemente distributie aer cald

Daca alegi un semineu cu distributie aer cald de la focar in incaperile adiacente, vei avea nevoie de elemente speciale pentru aerisire si ventilatie, dar si pentru construirea canalului de distributie prin perete:
 

-Grile

Ca semineul sa functioneze corespunzator si sa fie mreu aerisit in timpul utilizarii, montarea grilelor in constructia mastii de semineu este esentiala. In catalogul nostru poti gasi grile de calitate, disponibile in variante simple sau cu lame orizontale, cu inchizator sau cu plasa, cu inchidere manuala sau gravitationala, cu jaluzea sau sita si in diferite culori, forme, dimensiuni si design-uri! O grila profesionala va ajuta la aerisirea semineului tau, favorizand procesul corespunzator de functionare si conferindu-i un aspect impecabil!

-tubulaturi

Daca te numeri printre persoanele care viseaza la construirea unui semineu pe lemne traditional in Bailesti, Bechet, Calafat, Craiova, Dabuleni, Filiasi, Segarcea sau in orice alt judet din Romania, si cauti sa incalzesti suprafete meri sau chiar o locuinta intreaga, te sfatuim sa alegi semineele cu distributie de aer cald iar noi venim cu piesele corespunzatoare pentru constructia tubulaturii prin perete si anume, terminale, coturi, tuburi (rotunde sau patrate), elemente de imbinare, mufe, ventilatoare etc.

 

CONSUMABILE

La achizitionarea unui dispozitiv termic de calitate superioara si recunoscut la nivel european, trebuie sa te gandesti din timp la faptul ca procesul de mentinere este vital, trecerea timpului avand puterea de a degrada orice lucru! Prin urmare, iti oferim o gama larga de solutii pentru eventualele probleme aparute pe parcursul timpului si venim in ajutorul tau in cazul oricarui defect aparut:
 

-sticla

Indiferent de rezistenta sau grosimea ei, sticla este supusa riscului de spargere, fie ca e vorba de un soc puternic exterior sau de supraalimentarea focului.
 

-solutii intretinere (semineu si cos de fum)
 

Starea de functionare a semineului si a cosului de fum trebuie verificata constant pentru a te asigura ca semineul functionzeaza la parametrii optimi iar noi venim in ajutorul tau cu solutii de intretinere pentru sticla semineului, pentru interiorul focarului, pentru canalul de evacuare etc. In acest mod, te vei putea bucura de functionarea fara niciun fel de problema a dispozitivului termic, pentru mai mult timp!
 

-solutii aprindere foc

Pentru ca procesul de pornire a focului sa fie cat mai facil si rapid pentru tine, iti prezentam o gama de aprinzatoare pentru foc, perfecte pentru a-ti usura munca.
 

-samota

Daca te vei lovi de incidente precum craparea sau fisurarea samotei din interiorul focarului, sfatul nostru este de a inclocui in totalitate captuseala, punandu-ti la dispozitie setul de samota potrivita pentru oricare model de incapere. In plus, la noi poti gasi samota clasica (in culoare crem), dar si optiunea de samota neagra, care prezinta un aspect unic si creeaza un contrast puternic cu flacara, lucru care aduce un plus de eleganta si estetica.
 

-ustensile
Pentru o gestionare cat mai sigura si mai eficienta a lemnelor in timpul arderii, pentru depozitarea acestora sau pentru alte operatiuni din jurul focului, iti oferim si o gama variata de  ustensile eficiente si utile atunci cand folosesti semineul, cum ar fi lopatica, perie, carlig, manusi termorezistente, cosuri textile, din piele sau suporti metalici pentru lemne etc.


 

GRATARE DE GRADINA

 

Cu produsele noastre, ai de asemenea posibilitatea de a gati si in aer liber! Prin urmare iti facem disponibila o gama larga de gratare de gradina, cuptoare, grill-uri, plite, vatre, atat pentru curte, gradina, terasa, foisor, cat si pentru veranda. Branduri renumite ca Big Green Egg sau OFYR produc cuptoare si gratare profesionale pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de experienta gatitului, dar iti punem de asemenea la dispozitie si gratare economice sau materiale pentru construit cuptoare de gradina zidite, pentru a pregati preparatele preferate in siguranta!
 

-Big Green Egg


Avand o istorie ce porneste cu anii ’74, gratarul profesional Big Green Egg este unul dintre cele mai performante si mai inovative cuptoare ceramice la nivel international. Intreaga gama de materiale, ceramica de interior, elementele de imbinare, invelisul exterior, gratarul, vatra, etc., sunt realizate din materiale de calitate superioara, durabile si care pot face fata temperaturilor ridicate! Prezinta un aspect exterior inovativ si modern, fiind in acelasi timp o varianta economica, datorita utilizarii unei cantiati mici de carbune la ardere. Acesta permite de asemenea pregatirea unei game largi de preparate precum: paine de casa, pizza, carne, legume si chiar prajituri!
 

2. OFYR
 

Un alt brand renumit in randul producatorilor de gratare profesionale, OFYR este un model de vatra pe lemne de tip corten, avand o suprafata mare de contact si o tehnica unica de preparare a mancarurilor in aer liber. Alege sa gatesti sanatos pe plita din otel OFYR iar noi iti livram produsul rapid la tine in Craiova si pe raza altor orase din judetul Dolj, precum si restul Romaniei!
 

3. Gratare economice
 

Daca situatia financiara nu iti permite sa achizitionezi un model de gratar profesonal sau pur si simplu cauti un gratar de tip BBQ clasic, iti oferim numeroase variante de gratare economice. Te bucuri de un pret foarte avantajos, gratarele sunt robuste, confectionate din materiale de calitate superioara, si majoritatea sunt mobile. Iti punem la dispozitie gratare de dimenisuni diferite, cu loc pentru ustensile sau preparate, cu spatiu de depozitare si cu posibilitate de gatire pe mai multe nivele.

 

4. Materiale construit gratare de gradina
 

Daca te numeri printre iubitorii de cuptoare clasice, iti punem la dispozitie intreaga colectie de materiale necesare pentru construirea unui gratar zidit: materiale termorezistente dedicate, mortare si cimenturi refractare, adezivi sau kituri de montaj, ciment aluminos, lipici etansant termorezistent si chiar plite sau usi din fonta ca tu sa-ti creezi cuptorul de vis! In acest mod vei avea posibilitatea construirii unor gratere rustice sau moderne, din piatra sau caramida, fiind convins ca ai obtinut un produs final sigur si care va dura o perioada lunga de timp!

Asadar, fie ca iti doresti un cuptor realizat doar din caramida sau zidit din beton, finisaje in stil clasic, rustic sau un design modern, cu sau fara afumatoare, la noi poti gasi un produs care va functiona la parametrii optimi datorita materialelor de calitate din structura sa! In continuare iti prezentam cateva modele de cuptoare de curte realizate de meseriasii nostri parteneri, folosind materiale profesionale:
 

Aici se incheie prezentarea gamei noastre de dispozitive termice profesionale, disponibile in Craiova si restul judetului Dolj, mai exact, Bailesti, Bechet, Calafat, Dabuleni, Filiasi, Segarcea sau in restul oraselor din Romania!

Scopul nostru final? De a produce dispozitive termice de calitate superioara, la preturi accesibile, pentru ca orice client din Bailesti, Bechet, Calafat, Craiova, Dabuleni, Filiasi, Segarcea sau din orice colt al tarii sa experimenteze performanta termica la un pret avantajos! Ne dorim sa facem cat mai cunoscut faptul ca semineul tau poate fi o solutie termica eficienta, ecologica si economica, cu o durata de viata lunga si cu garantia unui produs de calitate!