Seminee moderne bioetanol

Ofera-i caminului tau o ambianta placuta cu semineele pe bioetanol – potrivite pentru orice tip de locuinta!

 


Daca iti doresti un semineu usor de incorporat in orice tip de decor dar nu vrei sa ai de-a face cu fumul sau mirosul, semineele pe bioetanol ar putea fi alegerea perfecta! Caracterizate prin ardere cu flacara adevarata, pe baza de gel ecologic, acestea emana aburi in timpul functionarii iar astfel, calitatea aerului tau va creste considerabil.
Pentru cei ce isi doresc un colt calduros si primitor in apartament, optiunea cea mai avantajoasa este data de acest tip de seminee pe bioetanol, din moment ce ele nu necesita un cos de fum si au ca scop principal crearea unei atmosfere ambiante. Poti alege un semineu fix sau mobil iar acesta are posibilitatea de a fi incorporat in perete, asezat pe birou sau chiar in gradina. Semineul nu mai este luxul pe care altadata si-l permiteau doar anumiti oameni ci, in zilele noastre, acesta a devenit accesibil tuturor celor ce isi doresc un plus de confort in locuinta!

 

 

Semineele pe bioetanol vin intr-o varietate de culori si marimi, fiind usor de adaptat oricarui spatiu. Pregateste-te sa te bucuri de seri calduroase cu filme, la lumina focului, fara sa te ingrijorezi cu privire la procesul de intretinere deoarece acesta este unul foarte simplu si rapid!

Stim ca suna de vis si acum poate va ganditi: “cat de mult ma va costa?”. Datorita modului simplu de instalare si functionare, diferit fata de cel al semineelor clasice, semineele pe bioetanol vin la un pret foarte accesibil si costuri de intretinere reduse iar design-ul acestora poate fi completat de pietre decorative, lemne ceramice sau imitatie de jar.
Daca esti printre persoanele ce isi doresc inovatie si cauta mereu sa schimbe ceva, atunci varianta mobila a semineului este ideala pentru tine! Acesta este prevazut cu margini de sticla si poate fi mutat in siguranta si cu usurinta dintr-un colt in altul!

Cel mai apropiat model de semineul pe lemne este cel cu rama tip portal din MDF, acesta putand fi pozitionat in orice tip de camera, la perete si oferind un plus de inedit apartamentului tau!
Prin urmare, biosemineele reprezinta optiunea perfecta pentru cei ce isi doresc un semineu ce poate fi pozitionat oriunde, cu un design unic si modern si la un pret avantajos!

In continuare, iti prezentam accesoriile disponibile pentru semineele pe bioetanol, pentru un plus de originalitate:

 


Pietricele, lemne decorative termorezistente sau imitatie de jar sub forma de pasla. Pentru a-i oferi un plus de personalitate semineului tau folosindu-te de toate accesoriile.
Consumabile. Adica tipul de biocombustibil folosit de semineu (care se regaseste in varianta clasica sau cu diferite arome – brad, cafea, etc. ).
Optional, poti alege sticla termorezistenta de protectie pentru un design unic al rezervorului semineului.
Rezervoarele pentru biocombustibil vin si ele in diferite variante, cu dimensiuni si capacitati aparte si care pot fi incorporate in masa, perete sau pot fi folosite ca atare.

  

Ce face acest timp de seminee atat de solicitate? Ce diferenta este intre semineele pe biocombustibil si cele electrice?

Atat semineele pe bioetanol cat si cele electrice sunt variante care nu au nevoie de un cos de fum pentru a functiona. Acestea ofera posibilitatea de a fi aplasate in orice spatiu (apartament, terasa, gradina, filigorie), indiferent de tipul locuintei si au un design minimalist si modern. Recomandarea cea mai intalnita este cea a biosemineelor (seminee false) deoarece acestea aduc cu ele o multime de avantaje, in comparatie cu semineele electrice:

Datorita flacarii, biosemineele au functia de a incalzi camera in care sunt amplasate.
Arderea bioetanolului rezulta intr-o flacara adevarata fara fum sau miros, in timp ce semineele electrice sunt prevazute doar cu aspectul de flacara (imitatie de foc).
Semineele pe bioetanol calitative vin la un pret mult mai avntajos decat semineele electrice de inalta calitate.

Fata de semineele electrice, cele pe bioetanol au un design inedit, minimalist si pot fi usor mutate si amplasate in orice tip de spatiu.
Eficienta la montaj, curatare si intretinere este caracteristica ambelor tipuri de seminee.
Ambele variante de seminee functioneaza fara ajutorul unu cos de fum iar astfel, mirosul specific este inexistent.
Atat semineele electrice cat si cele pe bioetanol prezinta avantaj din punct de vedere al costurilor atat la achizitionare cat si intretinerea de dupa, acestea fiind 100% ecologice.