Burlane evacuare fum

 

Pentru ca in timpul functionarii lor semineele degaja temperaturi foarte ridicate, este necesara racordarea acestora la cosul de fum prin burlane si tubulatura de calitate si rezistente la depuneri, condens, asigurand faptul ca gazele si fumul vor fi evacuate in siguranta. De aceea, noi va oferim o gama de burlane metalice care pot fi reglate in functie de unghiul necesar semineului (de ex: 45º sau 90º). Aceasta se realizeaza prin montarea unor coliere, care au inclusa si o usita de vizitare.

 

Prin oferta noastra de accesorii, ne adresam oricaror preferinte pe care clientul le are, oferind o gama larga pe stoc de: coturi la 45º reglabile, reductii, hornuri la 250 cm, 500 cm, 1000 cm, cat si clapete cu tija pentru seminee. Mai mult, diametrele hornurilor pot varia de la fi 120 la fi 200 si, in functie de ceea ce dumneavoastra aveti nevoie, acestea pot avea si diametre mai mari (de ex: fi 250, sau fi 400).

 

 

Elementele de racordare ale semineului la hornul de evacuare sunt proiectate in asa fel incat sa se potriveasca oricarui tip de semineelor, soba pe lemne sau centrala pe peleti, dar si sa functtioneze la parametrii optimi, pentru ca sa fie usor de montat si durabile in timp.

 

 

 

 

Avantaje:

- asigura un proces de montare simplu si rapid

- durata mare de viata la evacauarea fumului

- disponibila culoarea neagra standard

- posibilitatea de utilizare ca si tubulatura pentru dispozitive pe lemne si un spectru larg de combustibili solizi (semineu, soba, termosemineu etc.)

- nu poate fi utilizat ca si cos de fum, ci doar ca element de racord (burlan).