Orizont

Usa semineu cu geam sticla rezistenta la temperaturi de peste 800 garde celsius. Este fabricata din fonta clasa 200, include usa, sticla cu gauri pentru prindere, set de manere, buton argintiu si sertar (cenusar).

Pret:
1238, 00 Lei
Cantitate
Usa semineu,
Fonta
Kratki,
515 x 738 mm
Standard,
Standard,
31 kg
2 ani
Dreptunghiular
630 x 393 mm
700 ? C
8mm
Grafit
Seminee sau sobe
269mm
Sertar de cenusa, gauri pentru prindere, maner detasabil si buton pentru actionare admisie aer, sticla termorezistanta, garnitura etansare.
Recomandam montaj cu personal calificat si autorizat. Folosire lemne de esenta tare cu umiditate maxim 20%. Usa nu dispune de cleme sau alte sisteme de fixare si necesita adaptarea unui sistem de prindere. Balamaua de fixare a usii este prevazuta pe partea stanga si nu se poate modifica.
Usa din fonta pentru seminee zidite din caramida sau sobe tip semineu. Usa este bine finisata, avand un aspect deosebit si potrivindu-se pentru orice tip de semineu/soba - rustic, clasic sau modern. Alegerea meseriasilor Europeni, pentru durabilitate in timp, calitate si dimensiuni potrivite.

Pachetul include:
 
- usa vitrata incorporata in cadru
- maner detasabil pentru deschidrea usii si buton pentru actionarea admisiei de aer
- sertar de cenusa
 

Usa dispune doar de gauri de prindere si in functie de tipul de semineu fiecare meserias / montator isi va confectiona propriul sistem de prindere (cu cleme, din cornier metalic sau prindere direct in constructia existenta).

ATENTIE: Setul nu include cleme sau alte sisteme de prindere.

 

Aceste modele de usi sunt recunoscute drept calitative la nivel european (de catre meseriasi in domeniu), datorita fiabilitatii  si trainiciei lor in timp, a dimensiunilor generoase si a designului lor special.

 

Usa de calitate superioara complet din fonta pentru constructia de semineu sau pentru inchiderea unui semineu deschis existent.

Modelul este bine finisat, avand un design deosebit si potrivindu-se pentru orice tip de semineu - rustic, clasic sau modern.

Usa este foarte robusta iar materialul folosit la fabricarea acesteia este fonta gri din clasa 200 - pentru rezistenta mare in timp (durabilitate).

 

Alte detalii tehnice:

Grosimea minima a fontei din care este confectionata usa este de 8mm.

Este echipata cu sticla ceramica termorezistenta, cu rezistenta la temperaturi de pana la 700 ºC.

Usa dispune de doua gauri de montaj in partea inferioara a ramei si de inca doua gauri in partea superioara a ramei.

Usa dispune de garnituri de etansare atat intre rama fixa si usa mobila cat si intre geamul ceramic si usa.

In partea inferioara pe tava de cenusa ansamblul de usa este echipat cu admisie de aer din incapere cu reglaj.

Balamaua de fixare a usii este prevazuta pe partea stanga.

 

Comanda
×