Semineul electric – o alegere fiabila pentru caminul tau

Probabil ca nu oricine isi permite construirea unui semineu la el acasa. Poate ca nu toti proprietarii unei case sau ai unui apartament isi permit o investitie asa de mare, sau nu dispun de spatiu ori de timpul necesar unei astfel de lucrari. Nicio problema – ai solutia practica in semineul electric!

 

Din seria semineelor ce pot fi amplasate si in apartamente, spatii comerciale sau locuri in care nu se poate monta un cos de fum fac parte si semineele electrice. Cu o aeroterma ce poate incalzi un spatiu larg de pana la 37 mp, acestea pot fi alternativa ideala a unui focar clasic pe lemne, pastrand totusi o reprezentare vizuala 3D a acestuia.

 

Sunt usor de utilizat cu ajutorul telecomenzii si pot fi programate sa te astepte cu caldura atunci cand te intorci acasa de la servici sau pe durata unei seri relaxante cu prietenii. In plus, nu trebuie sa cumperi lemne, sa le depozitezi sau sa cureti reziduuri de la acestea.

 

Costul unui semineu electric este minim, pentru ca se elimina toate celalalte elemente de racordare ale unui focar clasic (cos de fum, burlane, materiale de constructie/finisaj), precum si manopera lucrarii, iar montajul semineului electric este foarte facil si poate fi realizat de oricine.

 

Avantajele semineelor electrice sunt multiple:

 

- Un mare avantaj il constituie consumul redus de energie (doar 11W/h), datorita tehnologiei 3D LED

- Apoi, costurile achizitionarii unui astfel de semineu sunt reduse

- Este potrivit pentru amplasare in orice spatiu (apartament, sala de conferinta, etc.), nu doar la casa

- Usor de integrat sau incastrat in perete, gratie dimensiunilor reduse (fata de un semineu clasic), poate fi montat si pe colt

- Cu toate ca nu e reala, flacara “electrica” o imita foarte bine pe cea naturala

- Nu se produce fum, nu se afuma sticla semineului

- Nu necesita intretinere si verificare periodica (cum este cazul celor clasice, racordate la un cos de fum)

- Adauga un plus de design locuintei prin aspectul modern si elegant

- Telecomanda cu timer și termostat (controlul temperaturii “la buton”).

 

Asadar, daca nu vrei sa faci o achizitie importanta, daca stai la bloc sau in chirie sau daca nu ai timpul, spatiul ori resursele necesare pentru a construi un semineu clasic, atunci acceseaza portofoliul nostru de seminee electrice moderne si alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine caminului tau!