Seminee de exterior

Terasa, gradina si curtea sunt spatii menite sa ofere confort si relaxare. Atunci cand alegeti din numeroasele stiluri de seminee de exterior din gama noastra, va puteti bucura de toate beneficiile lor.

Fie ca este vorba despre un semineu pe gaz, pe bioetanol sau pe peleti, avem un semineu care se potriveste fiecarui stil de viata. Acestea sunt o investitie grozava, care va face casa si curtea mult mai confortabile si mai atragatoare. 


Seminee de exterior - pe gaz, cu bioetanol sau pe lemne

 

 

Semineele din gama de exterior sunt ideale pentru a fi instalate in gradini, terase, curti, foisor sau in orice alt spatiu din aer liber, incalzind atmosfera serilor racoroase de vara. Acestea sunt o idee excelenta de decor exterior, fiind disponibile in diferite modele, stiluri si forme. Astfel, un semineu exterior modern, va oferi pe langa functia estetica si o functie practica, utila.
In gama noastra avem disponibile: seminee PATIO pe gaz, biosemineele cu rezervor de biocombustibil, incalzitoarele pe gaz sau vetrele de foc de tip fire pits pe lemne.
 

Semineele PATIO pe gaz 

 

 

Transformati-va spatiul in aer liber intr-un refugiu de lux, cu caracteristicile de top ale semineelor de gradina pe gaz din gama Patio. Faceti din curtea voastra o extensie a locuintei, alegand acest tip de seminee in aer liber - o investitie pe termen lung care va va rasplati cu multe nopti relaxante la caldura focului.
Semineele de tip PATIO nu emit sunete sau miros in timpul functionarii. Activitatea acestora nu influenteaza circulatia aerului, acesta fiind un mare beneficiu pentru utilizatorii alergici.

Sunt prevazute cu arzator ceramic modern, fiind alimentate cu gaz lichefiat. Sticla cu care acestea sunt prevazute in partea superioara este de inalta calitate si rezistenta la temperaturi de pana la 800 ° C. Partea inferioara a carcasei dispozitivului este confectionata din otel, placata pe trei laturi cu panouri de sticla in negru. Datorita acestui aspect semineul Patio este rezistent la deteriorari si poate fi curatat cu usurinta.
 

Biosemineele mobile de exterior

 

 

Un semineu cu bioetanol este o alternativa sigura, usoara si ecologica, la semineul traditional. Foloseste ca si combustibil bio-etanol, care arde curat si linistit cu o flacara reala, densa si dansanta. Biosemineele sunt proiectate astfel incat sa fie usor de instalat si nu au nevoie de conexiuni permanente sau costisitoare, cum ar fi prize, conducte de gaze sau cosuri de evacuare. Prezinta avantajul de a putea fi amplasate in orice tip de spatiu, fie el interior sau exterior.
Desi arde cu foc adevarat, nu emana fum si miros, nu necesita intretinere speciala. Va oferim o gama de bioseminee mobile cu modele si stiluri diverse, find usor de asamblat si de utilizat.
 

Incalzitoarele de terasa pe gaz

 

 

Incalzitoarele pe terasa sunt o alta optiune de incalzire moderna, folosita cu succes de proprietarii de terase, gradini si spatii exterioare. Acestea sunt ideale pentru acele locuri care nu necesita o incalzire continua: restaurante de sezon, gradini de cafenea, terase de casa de vara, foisoare etc.

Incalzitorul de tip UMBRELLA este alimentat cu gaz lichid dintr-o butelie ascunsa in carcasa inferioara a aparatului. Flacarile sunt inchise intr-o incinta speciala cu sticla care protejeaza utilizatorul de contactul direct cu focul. Aceste incalzitoare de terasa sunt sigure, fiind echipate cu o supapa anti-rasturnare speciala, care in cazul caderii aparatului, intrerupe automat alimentarea cu gaz a regulatorului, stingand in acelasi timp flacara. 

Nu emite sunete sau miros, iar functionarea si utilizarea lor este foarte intuitiva.

 

Fire pits - vetre de foc de exterior

 

Cine spune ca semineele trebuie limitate doar la interiorul unei case? Vetrele de foc sunt un produs potrivit pentru crearea unui loc de socializare si relaxare, extinzand momentele in aer liber. Vetrele de foc pe lemne adauga un punct focal in peisajul exterior. Va oferim o gama bogata de seminee de exterior sub forma de vetre de foc pe lemne (cunoscute sub numele de fire pits). 
Acestea vor proteja gazonul, terasa sau trotuarul de efectele arderii unui foc, fiind fabricate din materiale de inalta calitate.

Un alt tip de seminee pe care vi le oferim, sunt semineele decorative pe peleti , Torch - ideale pentru gradina, terasa, restaurante cu terasa sau diverse evenimente in aer liber.