Seminee premium

De ce sa alegi Hoxter?

 

Categoria de seminee premium reprezinta siguranta calitatii, oferind focare realizate din materiale de inalta calitate, focare robuste, gandite sa functioneze o viata intreaga si sa functioneze intens.

Focarele Hoxter pe langa eficienta si estetica, sunt realizate cu o atentie deosebita la detalii, fara a subestima niciun detaliu, pentru ca la final clientul sa aiba un produs sigur, ce beneficiaza de toate inovatiile si solutiile noi aparute in domeniu. 

 
 

 

 Calitate si durabilitate

Structura focarelor Hoxter este construita din otel de tip    P265 GH, avand o rezistenta foarte ridicata la    temperaturi, iar datorita compozitiei otelui refractar de  crom si nichel, acest lucru ii asigura durata mare de viata si rezistenta ridicata.

In procesul de vopsire al focarele Hoxter este folosita vopseaua de cea mai inalta calitate din seria Senotherm, UHT-Hydro, prezentand o rezistenta ridicata la temperaturi si deteriorari. In plus, nu emana miros sau fum nici la prima utilizare!

 

 

 

 

Sticla dubla, usa glisanta si profil rezistent

 

Focarele dispun de usa cu sticla dubla, fiind conforme cu cerintele actuale de constructie a focarelor, aceasta avand rolul de a imbunatati calitatiile izolatoare a usilor, rezultand o reducerea a pierderii de caldura emanata in incapere prin usi, iar camerele cu consum scazut de energie nu sunt supraincalzite. 

Mecanismul de glisare a usii dispune de un sistem ce garanteaza o deschidere usoara si silentioasa. Dispune de 8 rulmenti ce rezista pana la 350 grade fara a necesita gresare, si astfel garanteaza o etanseitate maxima. De asemenea in timpul deschiderii usa gliseaza pe verticala fara a lua din spatiul exterior. 

Rezistenta si stabilitatea usii sunt foarte importante, iar acest lucru este îndeplinit de profilul special cu o grosime de 2,5 mm - rezultand o stabilitate sigura chiar si in utilizarea zilnica la temperaturi inalte. 

 

 

 

 

 

Design

 

Design exclusivit, usor de integrat in orice locuinta, creand o ambianata placuta. Un plus de eleganta cu un semineu de lux, disponibil intr-o varietate de modele si stiluri, ce indeplinesc cele mai inalte standarde de performanata, certificari, verificari si testari ale calitatii si durabilitatii.