HORIZON 2 ALB - imbracaminte cu focar

Semineu modular la gata pe lemne, cu elemente prefabricate, pentru montaj rapid fara meserias

7 Kw
81 %
alb
150 cm
50 cm
75 cm
sus
lemn
2,2 kg/h
287 °C
Ø180
12 Pa
Ø125
45x20x48 (h) cm
270 kg
2 laturi ceramice finisate Fata + Dreapta
Hoxter Premium ECKA 60/35/50SR Sticla Dreapta: https://www.pefoc.ro/produs/ecka-603550-sr-slim_8689
A+,
Ceramica Premium Cerampiu
Semineu la gata, cu elemente preasamblate, se instaleaza rapid, fara santier, fara meserias

HOXTER - FOCARE PREMIUM

Va prezentam o gama de focare marca HOXTER din categoria premium, realizate din materiale de calitate superioara. HOXTER este o companie cu renume la nivel mondial, ce are ca domeniu de activitate fabricarea componentelor necesare constructiei focarelor - fiind recunoscuta pentru producerea unora dintre cele mai calitative focare din lume. Astfel spus, HOXTER nu se identifica dupa trendurile actuale de producere in masa a bunurilor, care se devalorizeaza repede - avand ca obiectiv principal producerea de produse de calitate cu valoare permanenta. Increderea si loialitatea intre reciprocă parteneri este piatra de temelie a companiei. 

 

Toate produsele noi sunt testate in laboratorul propriu prin expunerea la temperaturi inalte pentru o durata lunga de timp, iar ulterior are loc masurarea cu un aparat special pentru a nu depasi limita de noxe admisa.

 

 

CONSTRUITE DIN MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARA 

Focarele HOXTER sunt captusite la interior cu samota cu densitate de 2000 kg/mc, si o rezistenta de pana la 1200 grade. Rezistenta mecanica mult mai ridicata fata de varianta standard, datorita procesului de uscare timp de 4 zile, la 40 grade, si urmat de procesul special de ardere si racire care are o durata de 75 ore.

Focare sunt fabricate din otel rezistent la temperaturi inalte pe durata lunga de timp, gradul P265 GH.

 

Sunt vopsite cu vopsea ecologica UHT - Hydro, tremorezistenta pana la 600 de grade, si foarte rezistenta la deteriorări. Procesul de uscare are loc imediat dupa aplicare, pentru a nu emana fum si miros in timpul primei arderi.

 
 

Pierderi minime de combustibil, si ardere mai eficienta cu reziduuri de cenusa reduse la 2% din cantitatea totala de lemn ars, datorita arderii pe vatra. Focarul dispune de o vatra mai adancita pentru a nu fi necesara curatarea zilnica a cenusei.

 

 

ETANSEITATE MAXIMA GARANTA DE USA

Focarele HOXTER cu usa glisanta, in timpul deschiderii usa este impinsa mai intai putin catre exterior pentru a preveni deteriorarea sistemului de etansare a usii; iar la inchidere usa este trasa mecanic pe camera de ardere cu ajutorul a 4 rulmenti, garantand astfel etanseitate maxima. 

La final, cand focarul este montat in constructia semineului, iar accesul la contragreutati, sistemul de glisare a usii, sistemul de admisie se va face exclusiv prin usile de acces din interiorul focarului, fara a fi nevoie de vreo interventie asupra constructiei semineului. 

HOXTER produce produse gandite sa functioneze o viata, iar componentele consumabile sa poate fi schimbate din exterior fara a strica hota semineului.

 
 

 

STICLA DUBLA ASIGURA RANDAMENT BUN

Focarele HOXTER sunt echipate cu sticla Schott (Germania), si la cererea clientului focarul poate fi dotat cu sticla dubla - pentru modele standard dar si pentru cele cu 2 laturi de sticla. Astfel caldura este redirectionata mai putin pe sticla si mai mult pe partea de distributie, iar in anumite situatii influentand consumul de lemne si randamentul.

 

Inca din anul 2012, HOXTER a introdus pe piata sticla dubla, fiind si singura companie care producea sticla dubla.

 

 

   

      sticla simpla

      sticla dubla

 

 


 
Cerere de oferta pentru HORIZON 2 ALB - imbracaminte cu focar
×