Seminee Electrice

Filtreaza produse:
  • Model
  • Culoare
  • Tehnologie
  • Producator
Model
Culoare
Tehnologie
Producator
Reseteaza formularul de cautare

 

Semineele ELECTRICE,  foc la o telecomanda distanta!

 

Iti doresti un semineu in sufrageria casei tale sau in dormitorul matrimonial, dar nu ai suficient spatiu? Nicio problema, alternative sunt numeroase in oferta noastra!

Ce ai spune despre aceeasi aparenta estetica, dar fara dezavantajele unui semineu traditional? Semineele electrice moderne satisfac aceste cerinte, avand un design modern fiind dotate cu sticla termica, focare deosebite si ecran LCD cu reglaj de temperatura.

 

Semineu electric cu trei laturi      Semineu electric 3D slim

 

Nu, nu consuma o cantitate imensa de curent (cum te-ai putea gandi ca dezavantaj major), gratie tehnologiei LED multiculori, cu care acestea sunt dotate. Preturile de achizitie ale acestor modele sunt infime, fata de cel al unui semineu clasic impreuna cu toate materialele necesare constructiei acestuia.

Si este foarte usor sa creezi o ambianta calda si sa faci economie datorita functiei de consum redus al energiei. Contrar asteptarilor, dar din fericire, semineele electrice au si functia de incalzire, reusind sa incalzeasca incaperi de pana la 30 mp. Cele de tip soba pot fi amplasate si pe colt, iar cele de tip ecran - oriunde in caminul tau si la orice inaltime.

Toate functionalitatile acestor seminee pot fi programate pe fiecare zi sau saptamana. Telecomanda permite modificarea setarilor direct de pe canapea.

Termostat de semineu electric

 

Caracteristicile si particularitatile unui semineu electric modern:

 

- Usor de montat (maxim 15 minute)

 

- Display cu led cu posibilitate de schimbare a culorii flacarii

 

- Termostat de ambianta reglabil (afisaj pe display)

 

- Telecomanda pentru control de la distanta

 

- Model pentru aplicat pe perete

 

Telecomanda pentru semineu electric

- Incalzeste o suprafata de aproximativ 30mp - Putere de incalzire reglabila

 

- Aspect modern si minimalist

 

- Protectie la supraincalzire

 

- Materiale: Sticla termica si metal

 

- Poate fi folosit doar in modul display, doar flacara (consum foarte redus~ 4W)

 

Semineu electric decorativ la pret bun Semineu electric decorativ cu piatra

 

 

 

ALEGO iti pune la dispozitie o oferta generoasa de seminee decorative electrice, fie pentru casa ta, fie pentru apartamentul tau sau un spatiu comercial, modele de perete sau cu rama decorativa.

Fiecare gama si fiecare model din gama este special, diferentiind-se de restul prin anumite caracteristici (prin diferitele lor forme si prin modul in care pot fi imbracate si ornamentate in exterior), astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi din caminul tau!

 

Semineu electric special1