Schiedel

Cosurile de fum ceramice profesionale Schiedel fac parte din divizia Bramac, renumiti pentru acoperisuri si invelisuri de calitate. Sunt folosite la seminee, sobe pe lemne, centrale termice si cazane de putere mare iar datorita tubulaturii din samota, gazele si fumul sunt evacuate in deplina siguranta.

 

Cos de fum Schiedel Uni

Este compus din tubulatura de samota Schiedel, manta prefabricata, termoizolatie si accesorii. Extrem de rezistent si calitativ, ideal pentru 

cazane de mare putere, generatoare de caldura, instalatii termice industriale, fiind adaptabil atat pentru combustibili gazosi cat si lichizi sau solizi. Usor si rapid de montat, fara a necesita interventii ulterioare; beneficiaza de garantie timp de 30 de ani. 

Variante disponibile: cu un singur canal, doua canale egale/inegale, un canal de fum si unul de aerisire. Diametrul interior se calculeaza cu exactitate pentru o racordare precisa, importanta pentru functionarea cosului de fum la parametrii optimi, un consum redus de combustibil si costuri mai mici. 

 

 

Cos de fum Schiedel Rondo

Fabricat din tubulatura ceramica Schiedel, manta prefabricata din beton si vata minerala bazaltica. Datorita izolatiei termice ventilate este protejat impotriva umezelii agresive si condensului acid. Utilizat pentru evacuarea fumului si gazelor de ardere cu temperaturi cuprinse intre 190° si 400° C, este usor de montat si beneficiaza de garantie timp de 30 ani. Dimensiuni exterioare: 38x38 cm, cu tipodimensiunea de Ø20; este prevazut cu colector de condens, usita de curatare, deflector, placi frontale cu coltare. 

 

 

Cos de fum Schiedel Quadro

Model de cos de fum ceramic folosit pentru locuintele etajate cu mai multi locatari, iar costurile sunt determinate pentru fiecare in parte. Este prevazut cu doua canale coaxiale distincte, pentru fum si aer de combustie. Avantajul principal al utilizarii acestui cos de fum este cresterea randamentului centralelor termice si diminuarea costurilor, fiind mai multi beneficiari. In plus, gazele se evacueaza deasupra acoperisului, pentru siguranta. 

Este usor de montat, fara a necesita reparatii costisitoare, si beneficiaza de garantie timp de 30 de ani. 

Componente: tubulatura de samota Schiedel, manta prefabricata din beton, accesorii (piatra soclu, piese de racordare, usita de curatare, con de evacuare, set de asigurare statica). 

Cerere de oferta pentru Schiedel
×