Placa minune - SKAMOTEC 225 - pentru constructia semineului

Skamotec 225 este o noua placa termorezistenta conceputa de compania daneza Skamol. Ea se remarca prin faptul ca este o placa usoara, necombustibila si care simplifica procesul de construire, eliminand necesitatea unor pereti de otel sau de lemn. Rezultatul il reprezinta o solutie completa cu un singur produs pentru cadrul de semineu, cu numeroase posibilitati de proiectare si finisare.

 

Avantajele placii SKAMOTEC 225:

 

  • Instalare rapida si facila pentru seminee inedite
  • Reducerea duratei de construire a structurii din jurul focarului
  • Rezista la temperaturi de pana la 1000°C  (Clasa A1 in Europa)
  • Protejeaza impotriva raspandirii focului, nu emana substante periculoase atunci cand focul e aprins
  • Rezistenta acesteia previne aparitia fisurilor, reducand simtitor reclamatiile clientilor
  • Este cu 50% mai usoara decat orice alta placa necombustibila prezenta pe piata
  • Usor de manipulat si de taiat in orice forma si la orice dimensiune

 

Un singur produs, solutii multiple de design!

 

Datorita durabilitatii placii SKAMOTEC 225, instalatorii pot aplica diferite materiale de finisare (piatra, caramida, etc.) Astfel se poate folosi produsul pentru a construi numeroase tipuri de cadre pentru semineu. De fapt, majoritatea cadrelor de semineu pot fi construite folosind DOAR placi SKAMOTEC 225, inlocuind necesitatea de folosire a unei rame usoare si de placare a peretelui. Acest fapt elimina cu totul o etapa din procesul de construire, imbinand mai multe materiale de constructie intr-unul singur.

Asadar, placile pot fi folosite atat pentru construirea de seminee traditionale, cat si pentru construirea de seminee cu design modern.

Firma Alego Perfect SRL este distribuitor principal la nivel national al produselor concepute de brandul Skamol. Placile de silicat de calciu folosite frecvent de meseriasi la constructia semineelor pe lemne se regasesc in oferta noastra in diferite dimensiuni.

 

SKAMOTEC 225 – caracteristici tehnice produs

 

Este un material cu numeroase avantaje tehnice: valoare R excelenta, rezistenta mecanica ridicata, conductivitate termica scazuta si temperatura maxima de utilizare de 1000°C.

Rezistenta exceptionala la caldura face ca SKAMOTEC 225 sa reziste la cicluri continue de caldura la temperatura maxima de utilizare, conductivitatea sa asigurand izolatie maxima in intreg intervalul de temperaturi.

 

Dimensiune

Latime x Inaltime (mm)

Grosime (mm)

Greutate (kg)

Std. 1

610 x 1000

25, 30, 40, 50

3.4 – 6.9

Std. 2

1000 x 1220

6.9 -13.7

Std. 3

2040 x 1220

14 – 28

Std. 4

2440 x 1220

16.8 - 33