Gratar pe gaz Genesis II E-410 Negru + Regulator

Grill cu dimensiuni mari pe gaz, produs de top profesional , cu 4 arzatoare incorporate, capac si termometru . Varianta ideala pentru un restaurant.

Pret:
7675, 00 Lei
Cantitate
120 cm
166 cm
74 cm
84 x 48 cm
Gaz
La butelie pe gaz.
14 kW
4,
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
90 kg
Negru, argintiu
Otel, Inox, Fonta, Portelan
Weber,
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu sistemul G4S astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminarea grasimilor si arzatoare de inalta performanta. Tot odata este compatibil cu sistemul iGrill3 ce se poate conecta prin Bluetooth la telefon pentru a urmari temperatura in timp real. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, raft de incalzire sub capac Tuck-away, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru.
Gratar cu suport
Picioare cu roti.
Da,
1,
Grill cu 4 arzatoare pe gaz, sistem de aprindere, suport, spatiu pentru depozitare, masute laterale de lucru, regulator de gaz si furtun.
1
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual,
158 x 166 x 79 cm
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul pe gaz de la Weber, cu dimensiuni mari si tehnologie de ultima generatie. Modelul Genesis II E-410 Negru este o adevarata masina de facut gratare, datorita sistemulului GS4 ce iti ofera 4 arzatoare reflabile din inox pentru gatire, astfel poti regla temperatura optima de gatit. Cu acest grill poti afuma preparatele cum doresti datorita sistemului Weber Flavorizer. Nu este greu sa gatesti pe acest grill, fiind compatibil cu sistemul IGrill pentru a monotoriza temperatura si timpul de gatire fiind anuntat printr-o notificare. Petreceri la gradina, terasa sau curte, acest grill este varianta perfecta pentru a gati pe o suprafata mare si rapid orice preparat gustos. Aprinde gratarul si incepe evenimentul deosebit la tine in gradina.
Comanda
×