Seminee pe Gaz / LPG

Semineu pe Gaz/GPL - de ce sa alegi?

 

Semineul pe gaz poate fi cea mai buna alegere pentru tine si locuinta ta, deoarece poate fi amplasat cu usurinta in orice locuinta, inclusiv la apartament, datorita evacuarii concentrice asemanatoare centralelor termice de apartament. 

Au un aspect elegant si un design modern, integradu-se cu usurinta in orice stil interior, creand o ambainta aparte. Au o constructie simpla, cu vedere larga si panoramica asupra flacarilor. 

Te bucuri de foc adevarat, fara praf sau cenusa in timpul arderii - fara curatare! In plus, beneficiezi de marele avantaj de a nu necesita o sursa de lemne sau spatiu pentru depozitarea acestora. Este o alegere blanda, fiind prietenoas cu mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon - grija pentru natura! Focarele pe gaz nu produc funingine, cenusa sau alti compus sulfurici care sa dauneze mediul inconjurator! 

Focarele pe gaz sunt echipate cu sistem Mertik Maxitrol de control asupra inaltimii flacarilor.

Sticla poate fi amplasata in diferite feluri, in functie de preferinta beneficiarului. Cu ajutorul accesoriilor de poti bucura de o priveliste cat mai apropriata de a semineului clasic, optand pentru lemne ceramice sau pietre decorative. 

Semineul pe gaz reprezinat confortul maxim! - pentru ca iti ofera posibilitatea de a te bucura de foc apasand doar un singur buton, chiar din confortul canapelei tale!

 


 

 

Si mai multe beneficii ale unui semineu pe gaz!

 

Certificat de siguranta - focarele pe gaz dispun de inchidere ermetica, ce prezinta de obicei cel mai inalt standard de siguranta. Iar, in cazul unor scurgeri de gaz, semineul este prevazut cu un sistem ce stopeaza alimentarea si opreste functionarea semineului pe gaz.

Control al caldurii - control total asupra temperaturii de ardere si pentru stingerea semineului pe gaz, rezultand astfel mai multa economie.

Selectarea combustibilului - sunt echipate cu un sistem special si original, ce permite selectarea combustibilului, si poti opta intre gaz natural sau GPL (gaz petrolier lichefiat).

Certificate de conformitate - dar si garantia faptului ca au fost testate in cele mai restrictive centre de testare a semineelor din Europa.