ECKA 50/35/45 R

Focar pe lemne cu doua laturi de sticla pe colt dreapta, oferind un plus de design si vizibilitate. Functioneaza la parametrii tehnici excelenti, avand o durata lunga de viata si o eficienta mare.

Orizontala,
Colt dreapta,
190 Kg
150 mm
> 80 %
245 °C
5 ani

Hoxter - focare de inalta calitate

Hoxter reprezinta una dintre companiile foarte cunoscute la nivel mondial, ce are ca domeniu fabricarea componentelor necesare constructiei focarelor. Hoxter iti pune la dispozitie focare realizate din materiale de inalta calitate, nefiind produse de serie, ci gandite pentru a functiona o viata intreaga, astfel te poti bucura permanent de alegerea facuta. 

Compania lucreaza in stransa colaborare cu mestesugari foarte buni si calificati in domeniu, astfel fiecare produs nou este testat in laboratorul propriu la temperaturi inalte pe o perioada lunga de timp. Produsele sunt masurate cu un aparat special pentru a nu depasi limita de noxe admisa. 

 

Siguranta calitatii

Focarele sunt din otel de inalta calitate de tip P265 GH, ce rezista la temperaturi mari pe o perioada indelungata de timp. Acestea sunt vopsite electrostatic cu vospsea UHT-Hydro 600, ce nu se deterioreaza, si nu emana fum, miros sau alte reziduuri la primele arderi. 
Sunt captusite la interior cu samota cu densitate de 2000kg/mc si o rezistenta de pana la 1200 grade celsius. Acest lucru este datorat procesului de uscare  timp de 4 zile la 40 grade celsius, urmat de procesul de ardere si racire care are o durata de 75 ore in total, ce prezinta o rezistenta mecanica mult mai ridicata comparativ cu samota standard. 

 

Mai putine pierderi de combustibil

Ardere mai eficienta cu reziduuri de cenusa reduse la 2% din cantitatea totala de lemn ars datorita arderii pe vatra. Pentru a nu fi necesara curatarea zilnica a cenusei, vatra focarului este mai adancita. 

 

 

Usa - componenta a focarului ce ofera rezistenta si stabilitate maxima

Datorita unui mecanism sofisticat, focarele hoxter dotate cu usa glisanta garanteaza o miscare permaneta si usoara a usii, mai intai usa este impinsa putin spre exterior si astfel se evita deteriorarea sistemului de etansare a usii. La inchidere, usa este trasa mecanic pe camera de ardere cu ajutorul a 4 rulmenti, marind astfel longevitatea garniturilor de etansare. 

 

Dupa montarea focarului in constructia semineului, accesul la contragreutati, la sistemul de glisare a usii si sistemul de admisie, se va face numai prin usile de acces din interiorul focarului fara vreo interventie  asupra constructiei semineului.

 

Produsele Hoxter indeplinesc standarde inalte de calitate, oferind un confort maxim utilizatorilor si siguranta functionarii focarului o viata intreaga, astfel incat componentele consumabile sa poata fi inlocuite din exterior fara a strica hota semineului.

 

              

 

 

Confort si randament bun datorat sticlei duble

Focarul este dotat cu sticla Schott( Germania), iar la cerere focarele Hoxter pot fi echipate cu sticla dubla, atat pentru modelele standard cat si pentru cele cu 2 laturi de sticla, astfel caldura sa fie mai putin redirectionata pe sticla si mai mult pe partea de distributie. Geamurile duble imbunatatesc calitatile izolatiei usii, uneori influentand randamentul si consumul de lemne.

 

In 2012, Hoxter a fost prima companie care a introdus pe piata sticla dubla la focarele pe colt. 

        

     Sticla simpla

     Sticla dubla

 

Cerere de oferta pentru ECKA 50/35/45 R
×