Cos de fum inox Schiedel ICS

Cos de fum profesional, cu design de inox si tehnica avansata de evacuare. Folosit pentru evacuarea cu tiraj natural a gazelor de ardere provenite de la generatoare de caldura ce functioneaza cu combustibil lichid, solid, gazos. Este aplicabil in domeniu larg si asigura eficienta maxima in functionare.

Avantaje:

-disponibil in gama larga de diametre

-greutate redusa

-siguranta maxima in funcionare

-folosit pentru orice tip de combustibil

-usor de montat

-garantie 10 ani

 

Certificat conform normelor europene pentru temperaturile:

- 450°C la ICS 25

- 600°C la ICS 50

 

Pentru etansare superioara se pot monta garnituri la imbinarile componentelor, creandu-se astfel posibilitatea utilizarii acestui tip de cos de fum si in cazul cazanelor cu condensare.

 

Cosurile de fum Schiedel ICS sunt fabricate din materiale de o calitate deosebita pentru eficienta maxima si siguranta in utilizare pe termen lung. Elementele componente sunt imbinate cu o solutie ce asigura o etanseitate corespunzatoare la gazele de ardere si la umiditatea din cosul de fum.Termoizolația continuă și la nivelul îmbinărilor previne formarea punților termice, iar prin utilizarea colierelor de îmbinare se obțin legături stabile si sigure între componente.

 

Sistemul ICS poate fi livrat cu diametre ale canalelor de fum interioare cuprinse între Ø80-700 mm (Ø800 mm la comandă) și se caracterizează prin:

ICS 25

- peretele interior din oţel inoxidabil AISI 316L, cu o grosime de 0,5 mm

- 0,6 mm, funcţie de diametru;

- termoizolație din vată minerală bazaltică de înaltă densitate (128 Kg/mc), cu grosimea de 25 mm; - peretele exterior din oţel inoxidabil AISI 304 (1.4301), cu o grosime de 0.6 mm.

 

 

Cerere de oferta pentru Cos de fum inox Schiedel ICS
×