Hoch Universal EVO - fi160 - 5,33ML - 45gr

Pret:
4710, 00 Lei
Cantitate
5,33 metri
fi 160,
45 grade,
ceramic triplustrat, cu palarie speciala (compozit usor)
Carbune, Lemn, Gaz, Ulei, Peleti, Brichete
30 ani
Pentru racordarea la surse termice (seminee, sobe pe lemne, peleti, gaz, centrale pe lemne etc) si o evacuare a fumului si a gazelor arse in siguranta.

Sisteme cosuri de fum Universal de la Hoch®

 

Producatorul german HART Keramik produce sisteme de cosuri de fum ceramice care indeplinesc cerintele impuse de piata de astazi - cosuri de fum eficiente, sigure si durabile. Cea mai inalta calitate a cosurilor de fum HOCH este confirmata de certificarea CE europeana si de o garantie de 30 de ani.
Sistemul de cos de fum Hoch Universal reprezinta un sistem modern cu 3 straturi, izolat, cu insertie de tuburi ceramice.



CARACTERISTICI 

Sistemele de cos de fum Universal sunt flexibile si universale, deoarece pot fi utilizate pentru evacuarea gazelor tuturor tipurilor combustibili solizi, lichizi si gazosi: lemn, carbune, rumegus, brichete, biomasa, carbune fin, gaz si ulei.

 

 

Sunt proiectate pentru eliminarea gazelor arse in intervalul de temperatura de 60 ° - 600 ° C. Tuburile ceramice din constructia sistemelor garanteaza durabilitatea acestuia chiar si in caz de incendiu.
Sistemele sunt rezistente la acizi prezenti in fum, iar conform DIN EN 1457, cosurile sunt rezistente la foc si funingine si conditii umede (condens).
Au o lunga durata de viata datorita faptului ca nu ruginesc si prezinta rezistenta la coroziune.
Sistemele Hoch Universal sunt testate TÜV si supuse unor controale stricte ale calitatii, indeplinind standardele ridicate si cerintele in materie solicitate de Institutul German pentru Tehnologia Constructiilor.

 


 

Prezinta o mare rezistenta mecanica si la abraziune, acestea contribuind la longevitatea sistemului. Amortizeaza transmiterea sunetului de la incalzire in locuinta prin greutatea lor.
Cosul de fum nu necesita instalarea unei alimentari suplimentare de aer din exteriorul cladirii (la dispozitivul de incalzire, ceea ce impiedica pierderile de energie datorate racirii pardoselii sau a cosului.
Fenomenul condensarii vaporilor de apa in conducta de ventilatie care alimenteaza camera de ardere a dispozitivului de incalzire este de asemenea eliminat.

 

Dimensiunile cosului de fum:

 

 

Pentru diametrele de fi160, fi180 si fi200, dimensiunile cosului de fum sunt urmatoarele: L: 36 cm, l: 36 cm. h: 33 cm.

Fata de modelul clasic, care are placa de acoperire din beton, acest model este dotat cu o placa de acoperire mult mai usoara (din compozit), fiind mai facila la transport si montaj - un adevarat plus pentru meseriasi!

 

 

Componentele unui sistem cos de fum Hoch Universal:

 

 

Avantaje ale sistemului de cos de fum Hoch® Universal

 

RENTABILE

 

 

Sistemele de cos de fum ceramic HOCH reprezinta alternativa ideala la cosurile de fum traditionale, zidite din caramida sau piatra. Datorita faptului ca sunt compuse din elemente prefabricate, instalarea acestora se realizeaza cu usurinta, la un pret mai rentabil.

 

COMPATIBILE

 

 

Sistemele de cos din ceramica HOCH® sunt compatibile cu diferite tipuri de surse de incalzire, indiferent de furnizor sau ce sursa de caldura este utilizata. Astfel, ele sunt o solutie complet independenta.

 

USOR DE MONTAT SI UTILIZAT

 

 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemelor universale HOCH® este usurinta cu care acestea pot fi manipulate si montate. Instalarea sistemelor de cos HOCH® este destul de simpla, necesitand experienta in instalare.

 

SIGURE

 

 

Sistemele Universal HOCH® garanteaza cosuri de fum aprobate in domeniul tehnologiei de hornuri. Siguranta in utilizare si calitatea ridicata au fost confirmate de multe studii, beneficiind totodata de marca europeana CE, care certifica si garanteaza respectarea tuturor standardelor impuse.

ECOLOGICE

 


Sistemele de cos de fum HOCH® sunt produse favorabile pentru mediul inconjurator. Acestea sunt realizate in principal din materiale naturale precum argila, agregate si lana de roca minerala. Acest lucru asigura ca productia lor este ecologica si utilizarea lor, in combinatie cu focarele de seminee moderne, reduce consumul de combustibil.

Comanda
×