Ce nu stiai despre semineele pe gaz

Din multitudinea de surse si dispozitive de caldura existente pe piata la ora actuala, beneficiarului poate ca ii este dificil sa aleaga cea mai buna varianta pentru locuinta sa. Dorim sa venim in ajutor cu informatii utile despre semineele pe gaz, o alegere mai putin raspandita fata de semineele pe lemne dar cu o multitudine de avantaje in privinta aspectului si confortului de utilizare.

 

Semineul pe gaz detine un sistem de incalzire conceput pentru a arde gaz natural de la retea sau gpl. Pentru a functiona nu necesita cos de fum ci un sistem de tuburi coaxiale asemanatoare celor de la centralele termice de apartament. Nu necesita sursa de alimentare externa datorita propriului sistem de putere.

 

Cat despre design, acesta este prevazut cu o deschidere mare si eleganta, ce ofera o vizibilitate excelenta asupra arderii focului, ardere ce seamana foarte mult cu cea a focului pe lemne. Telecomanda de control poate regla inaltimea flacarilor si ofera un control automat al procesului de ardere.

 

Principalele avantaje ale semineului pe gaz:

- Design elegant si modern

- Deschidere mare si sticla generoasa pentru un efect spectaculos al arderii

- Telecomanda de reglaj si control, ce poate programa in avans procesul de ardere si dispune de termostat incorporat

- Doua variante de combustibil: gaze naturale de la retea sau gpl

- Certificat CE

- Modele de seminee pe gaz mobile, ce pot fi amplasate in exterior pe terasa, in gradina sau in cadrul restaurantelor si tavernelor, indeplinind toate cerintele de siguranta si creand o ambianta relaxanta

 

Semineu pe gaz mobil, ideal pentru terase

 

Ia legatura cu un consultant din echipa noastra pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna varianta de semineu pe gaz, potrivita pentru dorintele si nevoile tale.