Ce facem cu semineul vara?

Clientii sunt sfatuiti de catre consultanti cum sa foloseasca si sa intretina un semineu pe parcursul sezonului rece. Insa, de cele mai multe ori, acestia nu stiu ce sa faca cu semineul vara, cand singura lui ratiune de a fi este estetica.

 

Decorarea semineului pe timpul verii poate fi modalitatea fiecarei familii de a-si dezvolta simtul artistic si de a gasi noi motive de bucurie pentru serile calduroase de vara.

 

Semineul nu este doar o sursa de caldura pe care o putem folosi doar in serile geroase de iarna, semineul este obiectul decorativ al carui interior ce poate fi modificat in functie sezon si de preferintele fiecarei familii.

 

Primul lucru care ne vine in minte ar fi introducerea unor lumanari atragatoare in interiorul focarului, este clar ca pe timpul verii nu avem nevoie de caldura semineului si ca acesta poate fi o modalitate de a nu ne pierde romatismul, dar si pentru a surprinde placut.

 

Alte idei/sugestii de redecorare a semineului vara ar mai fi : introducerea unor borcane umplute cu fruze frumos mirositoare, decorarea interiorului cu flori de camp sau cu flori uscate pe care le puteti vopsi asa cum sunteti inspirati, depozitarea provizorie a unor carti (instalarea a unor rafturi provizorii din lemne de foc pentru semineu) sau a unor cutii colorate, etc.

 

De asemeneam vopsirea lemnelor de foc asezate la interior poate fi pata de culoare de care casa dumneavostra are nevoie sau chiar depozitarea anumitor obiecte decorative.

 

Semineul poate fi obiectul ce ne transforma in arhitectii propriei case, fiecare sezon poate fi diferit si atragator!

 

Deci, semineul iarna este un agent termic, iar vara poate fi un rasfat estetic!

 

Semineu pe timpul verii