Accesorii intretinere

Probabil ca cei mai multi considera ca proiectarea si constructia unui semineu sau a unei sobe pe lemne este deosebit de importanta. Si asa este! Dar, foarte multi utilizatori de surse termice omit sau uita ca intretinerea acestora este la fel de importanta si de modul cum sunt intretinute depinde trainicia lor si buna functionalitate, in parametrii optimi.

 

Alego iti ofera in oferta sa gama completa de accesorii de intretinere, curatare si mentenanta a camerei de ardere a semineului tau sau a sobei pe lemne, precum si a hornului de evacuare a fumului rezultat in urma arderii, dar si a depunerilor de gudron si/sau funingine ce au loc pe peretii cosului de fum.

 

    

 

De asemenea, iti punem la dispozitie si accesorii si componente de racord si montaj, care fac legatura intre sursa termica si cosul de fum sau intre alte parti principale care fac parte din intreg angrenajul tehnic al constructiei termice. Ne referim aici la: accesorii de tubulatura, palarii antivant, silicon etansant pentru cuptoare, spray-uri si solutii termorezistente utile, suporti pentru sustinerea focarului sau elemente de admisie a aerului din exterior.

 

 

Nu in ultimul rand, avem pentru tine si o serie de accesorii care sunt menite a iti face viata mai usoara, adica a te ajuta la facila utilizare si manevrare a semineului, sobei sau combustibilului de ardere, cum sunt: uneltele de asezat lemnul in focar, cosurile din fier sau material textil pentru depozitarea lemnului in interior, manusi termorezistente, aspirator de cenusa si reziduuri, precum si o gama variata de aprinzatoare foc si startere sub forma de pastile, cuburi, tablete si solutii pentru aprins focul usor si rapid!