Recuperator CYLINDRO PLUS - FI200

Recuperator de caldura cu o putere de 4-6kw, recupereaza aerul cald pierdut pe horn, ideal si pentru semineele cu distributie de aer cald in alte incaperi. Este montat urmatorul dupa focar.

Pret:
630, 00 Lei
Cantitate
2-7 Kw (in functie de puterea focarului)
200 mm
in functie de focarul ales %
22 Kg
Otel

Recuperator special  ce are rolul de a recupera o parte din energia termica continuta in gazele arse care parasesc camera de ardere, se amplaseaza pe orificiul de evacuare a focarelor de seminee.

Sistem special de tuburi orizontale pozitionate in forma de spirala pentru o suprafata de schimb termic mai mare, fara a ingreuna prea mult tirajul datorita prelungirii traseului de fum.

Inainte de a achizitiona produsul pentru functionarea corecta pe un cos de fum deja existent, va rugam intrebati un specialist in domeniu.

Recuperarea se face doar de pe gazele de evacuare rezultata in urma arderii, astfel putere suplimentara obtinuta in urma amplasarii recuperatorului  nu va creste consumul de lemne.

Curatarea recuperatorului se face cu usurinta din interiorul focarului, folosind o perie standard pentru curatarea cosurilor de fum, si pozitionarea tevilor de recuperare in forma de spirala impiedica blocarea periei.

Recuperatorul ofera siguranta si etanseitate datorita fabricarii efectuata in totalitate automatizat.

Fabricat din otel refractar de grosime mare 3-4 mm, asigurand astfel o rezistenta mare in timp la uzura si socuri termice.

Vopseaua termorezistenta folosita la exteriorul recuperatorului, nu degaja miros sau alte substante chimice in timpul primelor arderi sau pe o perioada mai indelunga.

 

 

Comanda
×